на головну

БЕЗ ХАБАРА ПИТАННЯ НЕ ВИРІШУЮТЬ


Співробітниками управління боротьби з організованою злочинністю в селищі Чабани К.Святошинського району на автобусній станції, в своєму автомобілі затримали киянина Анатолія, голову однієї із столичних громадських організацій. Пан голова за хабар, в розмірі 350 тисяч гривен, намагався вирішити питання щодо виділення у власність земельних ділянок для будівництва дачних будинків в одному із сіл Київщини.
Однак афера провалилася.
Не поталанило й Анатолію Івановичу, керівникові одного з підприємств міста Васильків. Співробітники відділу боротьби з економічної злочинності встановили, що він отримав тисячу американських доларів від жителя Обухівського району за вирішення питання щодо продажу торгівельного павільйону.

СТЕРЕЖІТЬСЯ ГВАЛТІВНИКІВ


Так у Васильківському районі в одному із сіл було зґвалтовано тринадцятилітню дівчинку. Злочин вчинив 21-літній Віктор, житель Василькова, який гостював у селі.
Того дня мама дитини затрималась на роботі, ґвалтівник скористався відсутністю дорослих і безпомічністю маленької дівчинки, і вчинив свою чорну справу.
Подібне сталося і в Яготинському районі.
Поблизу сільського клубу 18-літню дівчину зґвалтував 24-літній Іван, житель села Колочава Закарпатської області.
До речі, це не перший подібний випадок вчинений приїжджими заробітчанами.
Крадіжки стали одним із найбільш поширених злочинів в сільській місцевості, нечисті на руку зловмисники тягнуть все що потрапляє їм на шляху.
Житель села Кривошиїнці Сквирського району викрав три каналізаційні люки, які були вилучені у нього за місцем проживання.
В Кагарлицькому районі в селі Черняхів 18-літній Віктор викрав на місцевому кладовищі металеві стовпи з огорожі.
А в селі Грузьке Макарівського району 2-літній Вадим металеву огорожу.
Більш проворним виявився 30-літній з села Шкарівка Білоцерківського району. Він на автостоянці, шляхом віджиму вітрового скла дверей, вчинив крадіжкі авто магнітол відразу на чотирьох машинах. До речі стоянка охоронялася, от тільки питання, а куди ж дивився сторож?
Непрацюючий сорокарічний Семен, житель села Радинка Поліського району, вирішив поправити свій матеріальний стан за рахунок фельдшерсько-акушерського пункту.
Вранці він зайшов до приміщення і з каси аптечного кіоску відкрито викрав аж двадцять гривен.

Галина Присяжная
ЦОС ГУ МВД Украины
в Киевской области


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera