на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА


Правоохоронним органам не до відпочинку ні в будень, ні у свята. За ці три вихідні в столичній області сталося 129 злочинів, 1 убивство, 41 крадіжка державного і приватного майна, 2 грабежі, 39 випадків пов'язаних з наркоманією, 8 хуліганств.

=Пили, гуляли й не відали, що творили =


Рано в ранці жителі села Липовець Кагарлицького району виявили з проникаючим пораненням грудної клітини тіло 35-літнього Андрія, який лежав на своєму подвір'ї.
Слідчо-оперативна група встановила, що в той передсвятковий день в гостях у чоловіка був його земляк Аркадій. Під час вечері, яка проходила за звичаєм зі спиртним, між приятелями виникла сварка, в результаті якої гість в п'яному угарі схопив ніж і вже за допомогою нього довів свою правоту. Коли ж холодне лезо ввійшло прямо в серце господаря, Аркадій схаменувся, та було надто пізно. Страх за відповідальність за вчинене був наскільки великим, що чоловік навіть не намагався надати допомогу, а швиденько зник з місця злочину, в надії, що ніхто не дізнається про його причетність. Однак в той же день він був затриманий правоохоронцями.
Мало не сталося трагедії і в селі Іванівка Ставищанського радого. А причина знову горілка.
Коли Вадима, жителя міста Костопіль Рівенської області, після робочого дня запросив у гості 23-літній Олексій, він відразу ж погодився. І не дивно, адже відсутність родини, яка залишилася в рідному краї, відчувалася особливо у вечірній час, а чоловікові так хотілося сімейного тепла.
Однак звичайна дружня вечеря переросла не лише в п'янку, в балаган, а як кажуть в народі, що занадто, то не здраво. І між чоловіками, які в стані алкогольного сп'яніння були надто агресивні, виникла лайка, а затим і бійка. Господар, який від гостя був не лише у двічі молодшим, а й слабшим, вирішив нізащо не поступатися, й доказати, хто в домі господар.
Скориставшись хвилинною затримкою Вадима, Олексій дістав пляшку з бензином, линув на нього і... запалив, кинувши запалений сірник.
Живого факела загасила вся вулиця, а затим з опіками різного ступеню госпіталізували до районної лікарні.

Галина Присяжная
ЦОС ГУ МВД Украины
в Киевской области


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera