на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

06.07.2004р.

Усім відомо, що надмірне вживання спиртного до добра не приводить. Людина в стані алкогольного сп'яніння не лише погано володіє собою, а й досить часто чинить протиправні діяння. Трагічні випадки, які сталися на Київщині, в результаті "прийнятої на груди" лишньої чарки горілки, є тому підтвердження.
Шістдесяти трьохрічний Валерій з села Данилівна Васильківського району, щоб якось розважитися у вечірній час, прихопив пляшку і подався до свого сусіда Анатолія.
В той день Анатолій, який працює охоронником у школі, мав вихідний, тож прихід приятеля, та ще й з гостинцем, був більш чим доречний.
Однак холостяцькій вечірці, яка так добре почалася, судилося закінчитися трагічно.
Випита пляшка горілки почала діяти на чоловіків надто ефективно і мирне застілля перетворилося на поле битви. Валерій виявився людиною не лише темпераментною, а й забіякуватою, що відразу ж сказалося на господарю будинку. Анатолій навіть незчувся коли спритний не за віком гість схопив металеву трубу і з нею накинувся на нього.
Після декількох нанесених ударів жертва втратила свідомість. Здавалося б настав час Валерію зупинися і смирити свій пил, та де там. Мов хижак, який відчув запах крові, він вирішив довести свою чорну справу до кінця. Кволе тіло приятеля Валерій затягнув за будинок, вирив яму, і нанісши ще декілька стусанів по непритомному тілу кинув до ями і загріб.
Згідно статті 115 Кримінально-процесуального кодексу зловмисник затриманий. За вчинений злочин йому доведеться відповідати по всій суворості закону, та Анатолій, який помер в результаті відкритої черепно-мозкової травми, про це вже не дізнається. Аналогічна історія сталася і в селі Рикуль Вишгородського району.
Хіба міг уявити 35-річний Віктор з міста Броварів, що поїздка до приятеля буде його останньою подорожжю.
Гостя з сусіднього району Дмитро зустрів з радістю. Пили-гуляли чоловіки до тих пір, поки в обох від оковитої не сталося "короткого замикання" в сп'янілих мізках. Розбірка, хто прав, хто винуватий, закінчилася побоїщем, і не на користь гостя. Господар так побив приятеля, що той від черепно-мозкової травми та крововиливу у мозок помер.
Не дивлячись на те, що авто викрадачам доводиться відповідати за свої вчинки, бажаючі скористатися чужим авто не переводиться.
Так в місті Боярка К.Святошинського району на вулиці Магістральній 20-літній Віктор, місцевий житель, шляхом підбору ключа проник до майстерні СТО ПП "Мартишкін", де незаконно заволодів автомобілем "Пежо", який належить 30-літній Ользі.
А 22-літній Олександр з міста П.Хмельницький викрав автомобіль "Жигулі" у свого земляка, 32-літнього Юрія.
Любителі-викрадачі затримані правоохоронними органами, авто в технічно-справному стані повернуті щасливим власникам.
Мали випадки і шахрайства.
Так в місті Бориспіль дев'ятнадцятилітня Лада шахрайським шляхом заволоділа двома мобільними телефонами та однією тисячею гривен свого приятеля.
Знайомство з красивою юнко для 33-літнього Максима було як грім серед ясного неба. Однак кохання з першого погляду було лише зі сторони чоловіка, чим і скористалася молода особа.
Довірливий Максим не скільки шкодує за втратою речей, як затим, що аферистка так безжалісно обійшлася з коханням довірливого кавалера.

ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera