на головну

Білоцерківський Отелло

07.07.2004р.


Рано в ранці жителі під'їзді будинку по вулиці Томилівській міста Біла Церква виявили тіло невідомого чоловіка. Смерть місцевого жителя, 63-літнього Максима С. наступила в результаті черепно-мозковою травмою, переломами кісток носа та щелепи.
В результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники блоку кримінальної міліції встановлено, що вбивство пенсіонера, в той же день, близько третьої години ночі, скоїв 42-літній Олександр.
Хто міг подумати, що причиною цього злочину стали звичайні ревнощі, тож як мовлять французи шерше-ля-фа, що означає в переводі - шукайте жінку.
В той вечір чоловіки відпочивали в великій компанії, яка до речі вела життя не досить пристойних громадян. Серед присутніх красувалася і їх зазноба, яка фліртувала як з одним, так і з другим.
Вже після півночі, коли від випитого спиртного радісний настрій почав псуватися і набирати неприязних оборотів, суперники вийшли на вулицю поговорити по-чоловічому. Обсудити хто ж таки із двох вартий кохання Марії не вдалося ні мирно, ні за допомогою непристойних слів. От тоді й взялися "ділити" кохану за допомогою кулаків.
В цій баталії закоханих сильнішим виявився Олександр, який і забив свого суперника до смерті.

Діти бояться чоловіків

07.07.2004р.


Змінюється все. І це беззаперечна істина. Але до болю в серці прикро, коли ці зміни відбуваються в гірший бік, настільки жахливий, що тіло здригається від думки про те, кому завтра народжувати дітей, у кого просити допомоги і захисту, на чиє сильне плече схилити жіночу голову. Так, мова піде (із впевненістю кажу!) про слабку половину людства - чоловіків. Звичайно, не про всіх, на щастя, а про ту меншість чи більшість, яка не подавляє, а навпаки виховує в собі інстинкти тварини і демонструє їх своїми нелюдськими вчинками.
Особистий жахливий експеримент оприлюднив 27- річний житель одного з сіл Обухівського району, коли дав правдиві покази і зізнався у скоєні злочину - зґвалтовані дитини. О 12 ночі до Обухівського райвідділу звернулася мати, яка і повідомила співробітників про те, що близько 4-ї години місцевий робітник сільськогосподарського підприємства К. на березі ставка зґвалтував її малолітню дитину. По відношенню до громадянина К. запобіжний захід не обирався. Подібних випадків зґвалтувань з початку року лише по Київській області за оперативним зведенням Головного управління МВС України налічується 55, 47 з яких вже розкрито. Школярці через місяць виповниться лише чотирнадцять, та рана трагедії вряд-чи скоро загоїться, вона так сильно закарбувалася в дитячій психіці, що ставитися до чоловіків без підозри та страху дівчинка просто не зможе. А рідним селом сама вже не скоро відважиться піти.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera