на головну

Заява Центру громадських зв'язків ГУМВС України в Київській області

20.07.2004р.

Останнім часом у деяких ЗМІ набула розголосу інформація про начебто неправомірні дії міліції Київщини у приміщенні обласної спілки споживчої кооперації.
Повідомляємо, що 7 липня ц.р. прокуратурою столичної області згідно з ч.4 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою) було порушено кримінальну справу за фактом незаконного заволодіння майном пайовиків Київської обласної спілки споживчої кооперації вартістю близько 91 млн. гривень.
13 липня уповноважені представники міліції прибули у приміщення спілки, щоб виконати постанову по кримінальній справі про виїмку деяких документів.
Їх зустріли охоронники й співробітники цієї організації, які не пускали офіцерів до приміщення та у службові кабінети, перешкоджаючи виконанню зазначеної постанови. Правоохоронці були змушені викликати на місце події спецпідрозділ УБОЗ "Сокіл", після чого слідчі вилучили матеріали, які необхідні для подальшого розслідування. Користуючись імунітетом, цьому активно перешкоджали деякі народні депутати та їхні помічники, що прибули на місце події.
ЦГЗ ГУМВС України в Київській області уповноважений заявити, що дії правоохоронних органів у цій ситуації стосувалися лише виконання необхідних процесуальних дій по кримінальній справі.

ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera