на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА
26.07.2004р.

В рай санепідемстанцію надійшло екстрене повідомлення з інфекційного відділення Сквирської районної лікарні про харчову таксо інфекцію. Першими до лікарні звернулися батьки з 9-ти річним хлопчиком. В результаті проведеного епідеміологічного обслідування в вогнищі встановлено, що захворів хлопчик після відвідин весілля у громадянина Ю. Загалом з гостей, що були присутні на весіллі до інфекційного відділення потрапило 38 осіб, 12 із яких діти.
В місці проведення весілля районною СЕС на бактеріологічне дослідження проведено відбір води та харчових продуктів. Дослідження продовжується.
До Обухівського відділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні, що до них з різаною раною живота доставлено неповнолітнього жителя села Трипілля чотирнадцятилітнього Антона, учня середньої школи.
Вказані ушкодження хлопчаку, під час сварки, заподіяв його приятель-земляк, 18-літній Сергій, робітник ТОВ "Продінтекс".
В місті Фастові на вулиці 12-го грудня з переломами ребер, під'язичної кістки та забиттям тіла було виявлено труп 52-літнього Фалата, місцевого жителя.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками блоку кримінальної міліції встановлено, що вбивство потерпілого, під час сварки, яка виникла на грунті неприязні, скоїв 28-літній Юрій, місцевий житель, який у скоєному злочині зізнався і дав правдиві покази.
До відділу міліції П.Хмельницького надійшло повідомлення з районної лікарні, що до них з проникаючим пораненням живота доставлено жителя села Козлів, 22-літнього Сергія.
Вказане поранення потерпілому наніс у своєму будинку рідний батько. Між самими рідними людьми виникла сварка, під час якої батько ножем довів свою правоту.
Останнім часом почастішали випадки ґвалтування малолітніх. За поточний період в області вчинено 11 ґвалтувань неповнолітніх, минулому році за аналогічний період сталося 9 таких випадків.
Правоохоронці Бориспільського відділу міліції затримали 35-літнього киянина Олексія, який в лісосмузі, неподалік від населеного пункту зґвалтував 14-річну Олю, жительку одного із сіл району. Про злочин міліцію повідомила мама постраждалої.
Про аналогічний випадок повідомили і до Володарського відділу міліції. В одному із сіл району, 22-річний Богдан, житель столиці, у своєму дачному будинку зґвалтував 16-літню киянку Ольгу, яка також відпочивала з батьками у сільській місцевості.

ГАЛИНА ПРИСЯЖНА
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera