на головну
Зустріч поколінь

16.08.2004 року

Вперше в Київській області нещодавно проведено зустріч голів ветеранських рад міськрайорганів Київщини, що відбулася в Києво-Святошинському райвідділі внутрішніх справ на чолі з начальником Главку генерал-майором міліції Анатолієм Волощуком заступником начальника полковником міліції Василем Фатхутдіновим та головою Асоціації ветеранських організацій МВС України, радником міністра внутрішніх справ Володимиром Корнійчуком.

Ветерани-правоохоронці з неабиякою цікавістю слухали розповіді своїх молодших колег - теперішніх працівників міліції і розглядали сучасну техніку, яку використовують співробітники органів внутрішніх справ у своїй повсякденній роботі. За словами ветеранів, про таку валізу, щоб до прибуття слідчо-оперативної групи на місце події вже зібрати речові докази і відшукати сліди злочину, дільничний їхнього часу міг лише мріяти. А от щодо фізичної підготовки - вона як і 20 років тому залишається на найвищому рівні. Підтвердженням цього став виступ працівників окремого батальйону міліції швидкого реагування "Беркут", які продемонстрували професійні навичкі з рукопашного бою та затримання злочинців.

Голови ветеранських організацій відвідали Києво-Святошинський райвідділ, де за всіма сучасними умовами обладнана чергова частина, кімната для прийому громадян (приймальня) та робочі місця працівників, і, окрім технічного боку, неабияк налагоджена робота ветеранських організацій на чолі з головою ради ветеранів райвідділу Володимиром Шкуратенком.

Подальші події розгортались в актовому залі, де було проведено нараду, яка більш нагадувала просту душевну розмову колег. Хоча питання правоохоронці розглянули проблемні і болючі. Вони стосуються фінансування ветеранських організацій, пенсіцного та медичного забезпечення ветеранів внутрішніх справ. Адже в Київській області майже 6 тися ветеранів, які дійсно потребують такої допомоги. Як зазначив Анатолій Волощук, такі зустрічі потрібно проводити регулярно, проявляти турботу до старшого покоління ми будемо рівно на стільки, наскільки захочемо отримувати її, коли будемо мати статус ветерана.
До того ж на нараді було прийнято рішення: для більш ефективної работи молодих правоохоронців окрім діючого працівника закріпити до нового спеціаліста досвіченого ветерана-правоохоронця.
Зустріч поколінь в Києво-Святошинському райвідділі було завершено урочистим нагородженням ветеранів, які більш ніж 25 років присвятили цій нелегкій, але вкрай потрібні кожному поколінню справі, відзнаками "Ветеран МВС".

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera