на головну

Ревнощі призвели до смерті
15.12.2004р.

До Згурівського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення з ЦРЛ про те, що до них із закритою черепно-мозговою травмою в непритомному стані доставлено 54 - річну жительку одного з сіл Згурівського району. Через кілька годин не приходячі до свідомості жінка померла.
Правоохоронці негайно почали встановлювати обставини смерті жінки. Як зясувалось напередодні між нею та її чоловіком виникла сварка, причиною якої були ревнощі 50-річного Івана. За кілька хвилин словесна перепалка переросла в бійку. Сильнішим у цій ситуації виявився Іван. Травми нанесені дружині виявилися не сумісні з життям. Наразі ревнивець знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.




Горілка до добра не доведе
15.12.2004р.

Пізно в вечері до чергової частини Переяслав- Хмельницького міськрайвідділу звернулись дві наполохані жінки, які повідомили, що в сусідньому будинку чути жахливі крики та якийсь шум. Приїхавши на місце пригоди правоохоронці виявили труп чоловіка з рубаними ранами голови. Під час огляду оселі, виявилось, що вбивця далеко не втік. Обнявши сокиру, яка до речі і була знаряддям вбивства, душогуб, скоріше за все після великої дози алкоголю, міцно спав. Ним виявився хазяїн будинку - 51-річний Петро, який разом із 28 річною співмешканкою приїхав нещодавно з Волинської області. Олена в стані шоку сиділа в шафі та нічого не розуміла. Як з'ясувалось, сварка виникла під час спільного розпиття спиртних напоїв. Вбитий Олександр, після третьої чарки почав досить нахабно залицятись до Олени. Такої образи, раніше судимий Петро не міг стерпіти. Випивши пів пляшки горілки схопив сокиру та завдав нещасному три смертельні удари по голові. Наразі зловмисник затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.




Таможенников взяли на горячем
15.12.2004р.

Сотрудники ГУБОП и УБОП ГУ МВД Украины в Киевской области за получение взятки задержали начальника одного из подразделений Государственной таможенной службы и его заместителя. Нечистые на руку сотрудники таможни потребовали взятку от руководителя одного из предприятий за возврат 67 тонн дизельного топлива, арестованного Таможней некоторое время назад. За свои услуги таможенники запросили 3,5 тысячи долларов. В ходе четко спланированной операции областные убоповцы задержали мздоимцев в помещении одного из ресторанов города Вишневое Киево-Святошинского района в самый интересный момент - во время передачи денег. Задержанные сотрудники таможни находятся под стражей. По данному факту прокуратура Киевской области возбудила уголовное дело.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera