на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА
18.01.2005р.

Суботнього ранку до Білоцерківського міського відділу міліції зателефонували ранішні перехожі й повідомили, що на вулиці Глиняній вони виявили тіло молодої жінки зі слідами насильницької смерті.
В ході оперативно-розшукових заходів працівниками блоку кримінальної міліції встановлено, що 33-літню Ларису, місцеву жительку було вбито того ж ранку в квартирі Вадима Р.
Жінка часто залишалася ночувати у свого знайомого. Однак того ранку між ними виникла сварка, під час якої господар схопив кухонний ніж і поставив останню крапку в їхній відносинах. Щоб "замести" сліди свого злочину, 53-літній Вадим вирішив винести тіло подруги на вулицю, де й кинув біля сусіднього будинку.
Подібний злочин стався і в місті Васильків.
Розбір "польотів" виник між 31-літнім Анатолієм та 27-літнім Андрієм, який завітав до брата в гості та. Що не поділили між собою чоловіки з'ясує слідство, та це вже й не наскільки важливо. Важливо те, що старший брат з такою злістю бив меншого, що той помер на місці.
Із тілом рідної людини Анатолій повівся так же безжалісно як і з його життям - погрузив до автомобіля, вивіз за місто й у лісосмузі біля села Здорівка викинув як непотрібну нікому річ.
А найголовнішою причиною трагедії, яка сталася в місті Тараща, було надмірне вживання алкоголю.
Двадцятитрьохрічний Андрій разом зі своїм земляком-пенсіонером влаштували таку собі холостяцьку вечірку. Засиділися чоловіки допізна, та й випито було не мало, то ж і не дивно, що мирні посиденьки закінчилися сваркою. Коли ж словарний запас був вичерпаний, розігрітий спиртним Андрій вирішив силою довести приятелю свою правоту. Молодик так старався, що після його "доводу" 64-літнього Володимира госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні, де, як не прикро, врятувати його не вдалося.
І хоч затриманий Андрій жалкує про свій вчинок, відповідати за смерть односельця доведеться по всій суворості закону. Тож можна сказати лише одне, є каяття та немає вороття.
Мали місце і крадіжки.
Співробітники державної служби охорони в місті Яготині затримали на місці злочину 33-літнього Сергія, місцевого жителя. Вибивши двері в ресторані "Асторія", молодик намагався викрасти телевізор, музичний центр та відеомагнітофон.
14-літній Олег в селі Мала Салтанівка Васильківського проник через кватирку до дачного будинку киянки Євгенії й викрав звідти сто гривен та ювелірні вироби.
А двоє нероб з Броварського району проникли на охороняєму територію тракторного стану товариства з обмеженою відповідальністю "Бобрицьке" й викрали комплектуючі деталі до сільгосптехніки.
Не відпочивали й грабіжники.
В селі Розкішна Ставищанського району вісімнадцятилітній Юрій, перебуваючи у стані сп'яніння, з хуліганських спонукань заподіяв проникаюче ножове поранення грудної клітини та живота своєму земляку 20-літньому Віктору.
На злочинну стезю вийшов й двадцятилітні жителі селища Гребінки Васильківського району. Погрожуючи фізичною розправою своєму однолітку Івану, вони відібрали у нього особисті речі.
А от 37-літній Сергій з міста Бориспіль жертвою своїх грабежів обрав підлітків. Під погрозою діти змушені були віддавати дядьку-здорованю, що у кого було, хто телефон, а хто й свій улюблений велосипед.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera