на головну

Жахливе вбивство на Київщині
28.01.2005р.

Сьогодні близько 5 години ранку в місті Вишневе Київської області в приміщенні складу-магазину ПП Зінькова, що на вулиці Л.Українки, 33-А, було виявлено мертвими чотирьох осіб - двох чоловіків та двох жінок з ознаками насильницької смерті. Всі жертви злочину - працівники цього ж підприємства.
На місце події виїжджали перший заступник міністра внутрішніх справ України Михайло Манін, заступник міністра Петро Опанасенко, начальник ГУМВС України в Київській області Анатолій Волощук та прокурор області Володимир Стеценко. Для розкриття злочину створена посилена слідчо-оперативна група в складі фахівців з МВС України, ГУМВС в Київській області та співробітників прокуратури. Здійснюється комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття цього злочину. Хід розкриття цього злочину особисто контролює т.в.о. міністра внутрішніх справ України Василь Жук.

Прохання до всіх, хто може надати будь-яку інформацію про обставини скоєння цього злочину та причетних до нього осіб, зателефонувати до міліції. Контактні телефони: у місті Вишневому - 4-02-02, у місті Києві - 272-21-23 або "02".

ЦОС ГУ МВД Украины
в Киевской области


































Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera