на головну

ЛОСЬ В ЕЛЕКТРИЧЦІ
24.02.2005р.


В електричці, що належить локомотивному депо залізничної станції "Чернігів" Південно-Західної залізниці і виконує спецрейси від станції "Семиходи" до Славутича, закладений вибуховий пристрій. 18 лютого в 15.20 це страшне повідомлення підняло на ноги практично весь особовий склад міліції Чорнобильської атомної електростанції. На щастя, "пекельної машинки" у потязі не виявилося. Однак сюрприз усе-таки чекав оперативну групу. У передньому і задньому тамбурах головного вагона, у тамбурі кабіни машиніста і стельових люках виявилося 6 мисливських рушниць ІЖ і ТОЗ .та майже сотня патронів. Картину довершувала 300-кілограмова туша лося.
Почалося розслідування, у ході якого співробітникам внутрішніх справ ЧАЕС удалося установити винуватців змови, жертвою якого став лісовий красень. Порішили його машиніст залізничної станції "Чернігів" і двоє жителів Славутича, яким і належав вилучений з улаштованих в електричці схованок арсенал. Браконьєри оселилися в закинутій хаті на околиці Городчан і протягом двох днів вистежували свою жертву. Тварина, що звикла до безмовності зимового лісу і безлюдних просторів, не відчула небезпеки...




Сімейна драма
24.02.2005р.

Досить часто сімейні чвари, які розпочинаються із-за дрібниці закінчуються надто сумно. Так трапилося і в сім'ї Савченків Баришівського району. Подружжя жило звичайним життям, було в них всього і радості, і чвари. Однак здоровий глузд 37-літнього Анатолія завжди брав верх і він умів стримати себе й не піднімати руку на дружину. Та завжди буває щось вперше.
Того дня Анатолій вперше підняв руку на свою дружину, коли вони поверталися з гостей. Звичайно він був напідпитку. Сварка між подружжям виникла, як часто буває, із-за дрібниці. Тож, щоб "поставити" Ольгу на місце, він, не стримуючи своїх емоцій, кілька разів її вдарив. Та його рука виявилася занадто важкою. Наступного дня дружині стало зле, однак ніхто не звернув уваги на її стан, мов минеться. Не минулося. За добу жінка мов свічка згоріла.
За результатом судмедекспертизи смерть настала від закритої черепно-мозкової травми та переломів ребер.
Після похорон Анатолій ще не прийшов до тями й досі не може пояснити свій вчинок, адже ніколи не думав, що стане винуватцем смерті дружини.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України в
Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera