на головну

Міліція Київщини звертається до відвідувачів сайту з проханням допомогти інформацією в розкритті злочинів пов'язаних з вибухами в місті Біла Церква впродовж останніх двох років.
Конфіденційність і нагороду за достовірну інформацію гарантуємо.
Звертатись можна за телефоном довіри тільки в робочі дні з 9.00 до 17.00 год., а також відправляти листи на електронну адресу Головного управління.





Покататися не вдалося
27.05.2005р.

Біля третьої години ночі Ірпінський відділ міліції надійшло повідомлення з центральної лікарні, що до них з різаними ранами шиї доставили 47-літнього Володимира, водія приватного підприємства "Радіо таксі-087". Слідчо-оперативна група встановила, що тілесні ушкодження потерпілому на вулиці Інтернаціоналу заподіяли 29-літні молодик.
Того вечора Олег і Сергій своє розмірене життя скрашували тим, що відвідували місцеві кафе-бари. Мандри від одного закладу до іншого швидко надоїло й сп'янілих нероб потягнуло на "подвиги". В пошуках гострих відчуттів молодики й натрапили на одиноке авто-таксі.
Розбудивши дрімаючого водія, весела парочка намагалася заставити його поїхати на пошуки розваг. Володимир же в свою чергу відмовляв їх від поїздки й пропонував просто піти по домівках й відпочити. Та випита горілка вже досить сильно бурлила в головах чоловіків, і вони вирішили провчити занадто правильного й непокірного водія. Невідомо звідки в руках Олега з'явився кухонний ніж, і блискуче лезо опустилося на шию Володимиру.
Закривавлене тіло жертви в мить вернув дебоширів до "пам'яті". Зрозумівши, що за вчинене доведеться відповідати, вони швиденько накивали п'ятами з місця злочину. Та від правосуддя чоловікам втекти не вдалося, уже вранці вони були затримані.




Роззброєні і безпечні
27.05.2005р.

На території столичної області проводиться операція "Зброя та вибухівка", в ході якої правоохоронці здійснюють конкретні заходи спрямовані на виявлення та вилучення незаконного обігу вогнепальної зброї та вибухівки, встановлюють місця її виготовлення та канали надходження в нелегальний обіг, а також розкриття злочинів вчинених із її застосуванням.
Слід відмітити, що за травень місяць зафіксовано 34 злочини щодо виявлення та вилучення зброї та боєприпасів.
Так в селі Косівка Володарського району в будинку Віктора виявлено та вилучено саморобний пристрій пристосований для стрільби дробовим зарядом.
В містечку Березань у підприємця Василя вилучено малокаліберний карабін іноземного виробництва.
Не зареєстрований мисливський карабін "Сайга" та 20 патронів до нього вилучено жителя Українки Обухівського району.
А непрацюючий житель Тетієва у своєму будинку зберігав два пістолети іноземного виробництва, обріз мисливської рушниці ТОЗ, 18 дев'яти міліметрових патронів, та штик-ніж. Крім цього правоохоронці вилучили 12 технічних паспортів та 10 комплектів державних номерних знаків на автотранспорт. Для якої цілі чоловік придбав усе це добро, з'ясує слідство.




На заробітки до... притону
27.05.2005р.

Про випадок, який трапився в місті Біла Церква, можна сказати, що людській довірливості не має меж. Адже не одноразово в засобах масової інформації виходила повідомлення про випадки, коли наші українські дівчата, відправляючись на вимушені підробітки за кордон, а потраплять в тенета проституції. Проглядала такі матеріали й Наталка з міста Біла Церква й співчувала їх долі. Однак ніколи не думала, що подібне може статися і з нею, вважала, що досвідченіша й ніколи не дасть ввести себе в оману.
Про наміри Наталки, виїхати тимчасово попрацювати за межі країни, дізналася 42-літня Оксана, яка й запропонувала їй свої послуги. Запропонована посада робітниці бару в республіці Македонія дівчину влаштовувала, тож не відкладаючи в довгий ящик цю пропозицію, відразу ж уклали договір на шість місяців. Про те, що він фіктивний, заробітчанка навіть подумати не могла, адже ніколи не думала, що землячка може підсунути їй таку підлість.
Лише прибувши до Македонії Наталка зрозуміла, що потрапила в добрячу халепу. Мрія працювати барменом так і залишилася тільки мрією. Нещасну дівчину примусили займатись діями, що принижували не тільки гідність, а й все єство порядної білоцерківчанки.
Лікувати травмовану душу Наталці доведеться не день і не два, та мабуть, як мовиться в народі, і десятому розповість, що за межами країни вони потрібні тільки для ролі секс-рабині.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera