на головну

Міліція Київщини звертається до відвідувачів сайту з проханням допомогти інформацією в розкритті злочинів пов'язаних з вибухами в місті Біла Церква впродовж останніх двох років.
Конфіденційність і нагороду за достовірну інформацію гарантуємо.
Звертатись можна за телефоном довіри тільки в робочі дні з 9.00 до 17.00 год., а також відправляти листи на електронну адресу Головного управління.





З ліцеїстів у юристи
30.06.2005р.

Цього року більш ніж шістдесят випускників юридичного ліцею Ставищанського навчально-виховного комплексу №2 ім. О.С. Паланського під мелодію шкільного вальсу пішли у доросле життя. На шляху досягнення своїх життєвих цілей першим кроком буде обрання майбутньої професії. Вступаючи до юридичного ліцею багато хто вже її обрав.
Починаючи з 1992 року у навчальному комплексі відбулося 11 випусків ліцеїстів. З 698 учнів 366 чоловік (52%) стали студентами юридичних факультетів вищих навчальних закладів України, в тому числі більше 200 чоловік навчаються у вищих навчальних закладах Міністерства внутрішніх справ України. Так, вже з випуску 2005 року 6 чоловік виявили бажання продовжувати навчання у вищих навчальних закладах МВС України і пов'язати своє подальше життя зі службою в органах внутрішніх справ.
Надійний фундамент знань для вступу до вузів колишнім школярам заклав педагогічний колектив. Практичні заняття з учнями юридичних класів проводяться на базі районного суду, прокуратури та місцевого райвідділу міліції, де на сьогодні вже проходять службу 10 працівників - випускників юридичного ліцею.
Довго ще будуть згадувати випускники друзів з різних куточків України, веселе самостійне життя в затишному гуртожитку. Проте, попереду - студентське життя, працевлаштування... В 1993 році керівництво ліцею уклало договір про співпрацю між управлінням МВС в Київській області, Головним управлінням кадрів МВС України, Українською академією внутрішніх справ, Київським училищем міліції, Центральним Комітетом товариства сприяння оборони України, Центральною Радою фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" тощо.
З успішним закінченням навчального року від імені колективу Головного управління МВС в Київській області на випускному вечорі у підшефному ліцеї всіх присутніх привітав полковник міліції Василь Гогуля. Він висловив подяку педагогічному колективу ліцею за вагомий внесок у справу підготовки кадрів для правоохоронних органів столичної області.

Юлія Зинуткіна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera