на головну

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ГУ МВС України в Київській області

За скоєння тяжких економічних злочинів Головним управлінням МВС України в Київській області розшукується Засуха Анатолій Андрійович, якому інкрімінується вчинення злочинів, передбачених статтями 365 ч.3 (Перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та 366 ч.2 КК України, (Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Прохання до громадян, кому відоме місце перебування обвинуваченого, чи вони мають інформацію щодо можливого переміщення останнього, повідомляти міліцію за телефоном у м. Києві 272-19-59. Конфіденційність гарантується.




Пляшка на двох і ніж в спину
29.08.2005р.

До чергової частини Обухівського райвідділу зателефонував невідомий, який вказав на адресу в селищі міського типу Козин, де начебто скоєно вбивство. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце. Прибувши за вказаною адресою правоохоронці ввійшли до оселі, де і побачили жахливу картину. Посеред кімнати лежало закривавлене тіло чоловіка середніх років. Все свідчило про те, що перед трагедією розпивались спиртні напої, а характер поранень чоловіка - про те, що жертва відчайдушно захищалася. Експерти-криміналісти виявили на місці злочину сліди пальців рук чоловіка. В результаті відпрацювання навколишніх подвір'їв у міліціонерів з'явилась зачіпки і вже через кілька годин вже в столиці правоохоронці затримали раніше судимого 24 річного Петра, який зізнався в скоєнні злочину.
Відповідаючи на запитання слідчого молодий чоловік розповів, що давно знав вбитого Сергія. Кілька місяців тому вони приїхали до Обухівського району - Петро з Полтавщини, а Сергій з Чернігівщини. Працювали сезонними робітниками на одному з підприємств Київської області. Житло знімали також разом. Цього вечора після важкого дня вони вирішили пропустити по чарчині. Сказано - зроблено. Та після чергової пляшки між товаришами виникла сварка. В нападі гніву Петро схопив пляшку з під дешевого бальзаму, розбив об стіл та став наносити "скляною трояндою" поранення Сергію. Коли той втратив свідомість нападник встромив нещасному ніж в спину. Після цього навіть не приховуючи сліди поспішив покинути місце кривавої трагедії. Пояснюючи причини свого жахливого вчинку затриманий розповів, що трохи перебрав спиртного от і втратив над собою контроль. Такі пояснення викликають принаймні здивування, адже ціна такої "втрати контролю" надто висока...




За не долиту чарку спалив 195 тон сіна.
29.08.2005р.

Пів на другу ночі до чергової частини Поліського райвідділу надійшло повідомлення, що на території сільського товариства з обмеженою відповідальністю горить сінохранилище.
Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце. Пожежні, які працювали над локалізацією вогню повідомили, що характер загоряння свідчить про умисний підпал. Розпочалась кропітка робота по встановленню винуватця. Опитавши працівників підприємства та охоронців міліціонери вийшли на слід зловмисника. Завітавши до чоловіка додому правоохоронці не почули адекватних відповідей на свої запитання, адже випита ним раніше горілка давала про себе знати. Підпалювачем виявився 40-річний Андрій, який ввечері, за кілька годин до пожежі, розпивав оковиту з робітником даного товариства. Після чергової наповненої чарки Андрію здалось, що "співбесідник" його обділив - посварились і розійшлись. Проте цим справа не закінчилась: Андрій затаївши злобу повернувся вночі і з кількох сторін запальничкою підпалив сінохранилище. Побачивши, що сіно дуже легко зайнялось розвернувся та й пішов додому спати.
Наразі збитки лише підраховуюються, але за попередніми даними вогнем було знищено близько 195 тон сіна. Подальшу долю Андрія вирішить суд і скоріше за все у нього буде час на роздуми - за ґратами.

Юлія Зінутніна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera