на головну

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ГУ МВС України в Київській області

За скоєння тяжких економічних злочинів Головним управлінням МВС України в Київській області розшукується Засуха Анатолій Андрійович, якому інкрімінується вчинення злочинів, передбачених статтями 365 ч.3 (Перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та 366 ч.2 КК України, (Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Прохання до громадян, кому відоме місце перебування обвинуваченого, чи вони мають інформацію щодо можливого переміщення останнього, повідомляти міліцію за телефоном у м. Києві 272-19-59. Конфіденційність гарантується.




Пенсіонера пограбував онук.
22.09.2005р.

Відповідати перед законом за статтею Кримінального кодексу доведеться трьом 16-ріним хлопчакам, учням однієї із шкіл Баришевського району столичної області.
До райвідділу міліції звернувся 68-річний пенсіонер із заявою про викрадення його автомобіля ВАЗ-2101. Почалися пошуки, які тривали не досить довго. "Жигулі" знайшли неподалік на одній із сусідніх вулиць в Баришевці. Там авто залишила трійця неповнолітніх хлопчаків, яку очолив рідний онук потерпілого. В нього був примірник запасних ключів, без особливих проблем дорослі дітлахи викотили машину з двору і почали роз'їжджати рідним селищем, доки авто не заглохло через брак бензину.
Втікати від місцевих правоохоронців, звичайно, сенсу не було. Викрадачів було знайдено. Неприємно здивувався дідусь, коли в ролі звинуваченого побачив рідне чадо.

Юлія Зинуткіна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області





Долг платежом красен…
22.09.2005р.

В одном из подъездов многоэтажного жилого дома в Белой Церкви, что на Киевщине, прогремел взрыв. Это был жестокий подарок для всех местных жительниц в преддверии Восьмого марта. В следствие этого были повреждены входные двери в 17 квартирах, окна и электрощиты в подъезде, а также межэтажные и лестничные клетки.
Как оказалось после проведения долгих оперативно-розыскных работ, причиной всему были каких-то $5000 невозвращенного долга. С целью припугнуть должника 45-летний Сергей изготовил самодельное взрывное устройство на основе 155-миллиметрового снаряда времен Великой Отечественной войны и установил его на лестничной площадке третьего этажа, приведя в действие с помощью электродетонатора.
К счастью, пострадавших не оказалось. Должник и кредитор теперь квиты, а вот общего убытка жителям дома нанесено не на одну тысячу.

Юлія Зинуткіна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera