на головну

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ГУ МВС України в Київській області

За скоєння тяжких економічних злочинів Головним управлінням МВС України в Київській області розшукується Засуха Анатолій Андрійович, якому інкрімінується вчинення злочинів, передбачених статтями 365 ч.3 (Перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та 366 ч.2 КК України, (Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Прохання до громадян, кому відоме місце перебування обвинуваченого, чи вони мають інформацію щодо можливого переміщення останнього, повідомляти міліцію за телефоном у м. Києві 272-19-59. Конфіденційність гарантується.




Ніж та стілець - ось мої аргументи...
24.09.2005р.

Мабуть, впевнившись, що зараз без мобільного телефону дуже важко, Іван вирішив і собі придбати "мобілку". Проте грошей на купівлю телефону не було, і тоді Ваня вирішив "мобілізуватися" в інший спосіб.

Серпневого вечора мешканець одного з сіл Васильківського району попивав собі на подвір'ї горілку і роздумував над перевагами мобільного зв язку. Але так як через горілку грошей на купівлю телефону не було, то Іван вирішив досягнути бажаної мети, забравши телефон у когось.
"Не поталанило" Тарасові, який приїхав на заробітки із Закарпаття і проживав у цьому ж селі. Того вечора, після роботи він також відпочивав у компанії "оковитої". Іван просто підійшов до Тараса на вулиці та, кілька разів вдаривши, забрав у нього не дуже новий мобільний телефон. Прокинувшись вранці, Тарас пригадав події вчорашнього вечора і, розпитавши у людей, довідався, хто його скривдив. Авжеж, вирішив повернути своє майно і пішов до Івана додому, щоб розібратися в ситуації.
Іванові з похмілля було не до розмови, та Тарас "на потім" відкладати не хотів. Між чоловіками виникла сварка, під час якої Тарас схопив ножа, що випадково потрапив йому під руку, і двічі вдарив ним Івана. У відповідь той підхопив стільця і так приголубив ним Тараса, що в Іванових руках залишилися лише ніжки.
Тарас впав на підлогу і втратив свідомість, а Іван вийшов на вулицю і, дійшовши до кіоска, попросив викликати "швидку".
Лікарі, що прибули до села, зафіксували у Івана два ножових поранення (одне в стегно, інше в область печінки) та повідомили про це співробітників Васильківського міського відділу міліції.
Оперативники, що прибули на місце пригоди, швидко розібралися в ситуації і затримали Тараса. А Івана лікарі доставили до лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу. Проте його бажання збагатитися за чужий рахунок також не залишиться безкарним.
Наразі порушена кримінальна справа, триває слідство. Остаточне ж покарання обом чоловікам призначить суд.

Микола Гулевич
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera