на головну

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ГУ МВС України в Київській області

За скоєння тяжких економічних злочинів Головним управлінням МВС України в Київській області розшукується Засуха Анатолій Андрійович, якому інкрімінується вчинення злочинів, передбачених статтями 365 ч.3 (Перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та 366 ч.2 КК України, (Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Прохання до громадян, кому відоме місце перебування обвинуваченого, чи вони мають інформацію щодо можливого переміщення останнього, повідомляти міліцію за телефоном у м. Києві 272-19-59. Конфіденційність гарантується.




Примирення "по-згурівські"
26.09.2005р.

На одному з підприємств Згурівщини в якості охоронця трудився 37-річний Леонід. Пропрацюв півроку і зрозумів, що на утримання дружини Ольги, вчительки початкових класів, та малолітнього сина Іванка чесно заробленої зарплати не вистачає. А була в нього мрія мати вдосталь грошей...

Вересневого вечора Леонід, як завжди, заступив на чергування. Робота на підприємстві вже закінчилась, і співробітники залишали приміщення. Бухгалтер зачинив двері свого кабінету і, залишаючи ключі Леонідові, попрощався з ним до ранку.
Леонід зачинив двері контори, і до ранку чергування пройшло спокійно. Вранці товариш Леоніда, який його змінював, запропонував всією бригадою відсвяткувати день отримання заробітної платні. І хоча Леонід вже чесно відпрацював свою зміну, проте замість того, щоб йти додому до дружини і сина, вирішив почаркуватися теж.
Дочекавшись обідньої перерви, компанія придбала спиртне і сіла обідати, розмовляючи про різні житейські проблеми. Після обіду всі розійшлися, а Леонідові взяв зі столу охоронця ключ від кабінету бухгалтера, що пішов кудись у справах, відчинив двері. В кутку стояв сейф, ключ від якого довго шукати не довелося - він банально лежав в одній з шухляд робочого столу. Відчинивши дверцята, Леонід забрав трохи більше 7 тисяч гривень, акуратно зачинив сейф і непомітно залишив рідне підприємство.
Згадавши про сварку з дружиною, яка сталася напередодні (а сварки в них траплялися часто через міцну дружбу Леоніда з горілкою), наш герой вирішив своєрідно з нею примиритися. На вкрадені гроші він придбав телевізор і холодильник, а решту - 3 тисячі гривень - вирішив подарувати готівкою. Нічого не скажеш господар…
А в цей час бухгалтер зайшов в кабінет і виявив, що за його відсутністю хтось похазяйнував у його сейфі. Тому, не довго думаючи, викликав працівників міліції.
Оперативники, що прибули за викликом, швидко встановили коло осіб, які могли бути причетними до крадіжки, та зупинились на Леонідові. Тож, поїхали до нього в гості.
Не судилося дружині спритного охоронця ні подивитися телевізор, ні сала у новий холодильник покласти. Все це, а також 3-тисячна здача, було вилучено, а проти "хазяйновитого" Леоніда - порушено кримінальну справу. Тепер останнє слово у цій справі за судом.

Микола Гулевич
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera