на головну

ГУ МВС України в Київській області запрошує на службу в органи внутрішніх справ жителів Києва та області, які пройшли службу в Збройних Силах України або військову підготовку в учбових закладах, не мають судимості, для роботи в міськрайвідділах Київської області. Пропонуються посади рядового та молодшого начальницького складу із заробітною платнею від 800 грн.

Звертатися за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 15 тел. 272-23-23, 272-34-22, 272-22-09, 272-10-22, чи до місцевого МРВ.




Кількість крадіжок порівняно з іншими днями у день виборів на Київщині знизилася майже вдвічі

Міліція Київщини, яка з 23 березня поточного року була переведена на посилений варіант несення служби, забезпечила надійну охорону громадського порядку під час проведення виборів та недопущення правопорушень на виборчих дільницях.
"До проведення заходів на 1387-ми виборчих дільницях нами було залучено близько 2000 співробітників міліції, - коментує начальник Головного управління МВС України в Київській області генерал-майор міліції Віталій Яловенко. - З міліціонерів батальйону міліції особливого призначення "Беркут" було створено 9 мобільних груп для оперативного реагування на злочини та правопорушення. Охороняти порядок на виборах міліції допомагали близько 2,4 тисяч представників громадськості. Маршрути патрулів ППС були максимально наближені до місць проведення виборів. Зі співробітників органів та підрозділів Головного управління були створені додаткові посилені слідчо-оперативні групи для документування в разі необхідності порушень громадського порядку та інших протиправних дій.
Порядок на дорогах, а також охорону та супроводження бюлетенів до територіальних виборчих комісій здійснювали 37 екіпажів ДАІ. Загалом же співробітниками цієї служби було обстежено 3490 кілометрів вулично-шляхової мережі населених пунктів регіону, а також всі 1387 автомобілів, що обслуговують виборчий процес в області. Під час перевірок виявлено 53 одиниці транспорту з технічними несправностями.
За весь час проведення передвиборчих перегонів правоохоронними органами Київщини було зафіксовано 73 події, пов'язані з виборчим процесом. В основному це поширення неправдивої інформації про кандидатів, розміщення агітації у невстановлених місцях. По багатьох з них винесено постанови про відмову в порушенні кримінальних справ. Серйозних порушень громадського порядку на території області не виявлено, проте сталося кілька подій.
26 березня 2006 року близько 4-ї години ранку невідома особа кинула пляшку із запалювальною рідиною у вікно виборчої дільниці № 28 територіального виборчого округу № 92, розташованої в смт. Димер Вишгородського району Київської області. Дільничний інспектор міліції Вишгородського РВ лейтенант міліції Тарас Кодак розпочав гасити пожежу та не допустив її поширення по приміщенню дільниці. В результаті пожежі вогнем пошкоджено 2 стільці. Стіни та стеля приміщення, а також кабіни для голосування були вкриті кіптявою. Початок голосування був перенесений на півтори години. З територіальною виборчою комісією було узгоджене питання про перенесення дільничної виборчої комісії до іншого приміщення та початок її роботи. На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи, встановлена особа, що обгрунтовано підозрюється у причетності до вказаної події.
25.03.2006 року в с. Розкішна Ставищанського району працівник міліції за актом прийняв під охорону від голови місцевої дільничної виборчої комісії опечатаний сейф із бюлетенями. Вранці так само за актом та без зауважень передав його голові комісії. В ході роботи комісії було виявлено відсутність 120 бюлетенів по виборам сільського голови с. Розкішна. По даному факту працівник міліції, що ніс охорону дільниці, вже опитаний, правоохоронні органи проводять перевірку. Вирішується питання про визнання виборів сільського голови недійсними та проведення повторного голосування.
До речі, кількість крадіжок порівняно з іншими днями у день виборів знизилася майже вдвічі. Мабуть, любителі чужого майна замість того, щоб скоювати злочини, все ж таки вирішили виконати свій громадянський обов'язок і пішли голосувати на виборчі дільниці.
Наразі співробітники органів та підрозділів Головного управління продовжують нести службу на виборчих дільницях, де забезпечують охорону громадського порядку під час проведення підрахунку голосів, а також збереження виборчих бюлетенів під час їх транспортування до територіальних виборчих комісій".

ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області





Офіційне повідомлення

26 березня 2006 року близько 4-ї години ранку невідома особа кинула пляшку із запалювальною рідиною у вікно виборчої дільниці № 28 територіального виборчого округу № 92, розташованої в смт. Димер Вишгородського району Київської області. Дільничний інспектор міліції Вишгородського РВ лейтенант міліції Тарас Кодак розпочав гасити пожежу та не допустив її поширення по приміщенню дільниці. В результаті пожежі стіни та стеля приміщення, а також кабіни для голосування були вкриті кіптявою. Бюлетені для голосування не пошкоджені. Початок голосування був перенесений на півтори години. На даний момент з територіальною виборчою комісією узгоджується питання про перенесення дільничної виборчої комісії до іншого приміщення та початок її роботи. На місці події працює слідчо-оперативна група, ведуться пошуки зловмисника.
В с. Глушки Білоцерківського району місцева виборча дільниця розпочала свою роботу на годину пізніше через відсутність кворуму комісії. Причиною затримки стало те, що частина членів комісії не перевели годинники на літній час і запізнилися до початку голосування. На даний час голосування розпочалося.
Близько 1-ї години ночі 26.03.2006 року в с. Зазим'я Броварського району автомобіль в'їхав у огорожу будівлі, де розташована виборча дільниця. Водій автомобіля та його дружина, які знаходилися у нетверезому стані, продовжили сварку, вийшовши з автомобіля. Працівник міліції, що охороняв дільницю, розборонив подружжя та з метою припинення конфлікту зачинив громадянку в приміщенні поруч із дільницею. У відповідь на це чоловік розбив два вікна у приміщенні. Дебошира затримано.
Напередодні в с. Розкішна Ставищанського району працівник міліції за актом прийняв під охорону від голови місцевої дільничної виборчої комісії опечатаний сейф із бюлетенями. Вранці так само за актом і без зауважень він передав опечатаний сейф голові комісії. В ході роботи комісії було виявлено відсутність 120 бюлетенів по виборам сільського голови с. Розкішна. Наразі вирішується питання про визнання виборів сільського голови недійсними та перенесення їх на інший день. По даному факту працівник міліції, що ніс охорону дільниці, вже опитаний, правоохоронні органи розпочали перевірку.
Загалом зі співробітників ГУ МВС України в Київській області створені посилені слідчо-оперативні групи, вживаються всі заходи для забезпечення надійної охорони громадського порядку та недопущення правопорушень.

ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області





Журналы "PLAYBOY" и "ОБЛАДАНИЕ"

А также много других интересных штучек уже находятся в камере хранения вещественных доказательств ГУ МВС в Киевской области, а их хозяйка приговорена к трем годам лишения свободы за привлечение несовершеннолетних к проституции.
Бейджа из Броваров, что в Киевской области долгое время занималась оплачиваемым сводничеством. Частный бордель 40-летняя женщина сделала прямо в своей квартире. На момент задержания клиентов за "отдельную плату" обслуживали две девушки, одна из которых несовершеннолетняя. Деньги делили поровну с хозяйкой и практически каждый день просили "добрую тетю" подыскать подходящих клиентов.
Когда в начале прошлого года женщине, по ее словам, не удавалось устроиться на работу, и она с двумя взрослыми сыновьями осталась без средств к существованию, в голову пришла мысль подзаработать на старых контактах. Занимаясь "профессионально" в свое время проституцией, она хорошо была знакома с мужчинами, которые и сейчас были не прочь получить максимум удовольствия за "пару рубликов". Они и стали позднее потенциальными клиентам, с которыми Надя договаривалась лично. А иногда, нарушая традицию только лишь сводницы, обслуживала сама.
Реализаторов сексуального товара искать долго не пришлось. Одна из них - Катя. Девушку посредница знала уже несколько лет, та была подружкой ее брата и давно не блистала своей идеальной репутацией в районе. Вторая - Марина. Спустя только несколько месяцев, "сутенерша" узнает, что девчушке-то и восемнадцати еще не исполнилось. С ней Надя познакомилась через общего знакомого, предложила неплохой заработок, а отказа не последовало. Девушки согласились отдавать 50% заработанного и привыкли ежедневно доставлять удовольствие всем желающим. Обитали они по месту работы, у тети Нади, поэтому не противились получать лишь половину - жилье под Киевом нынче дорогое. В день обслуживали до десятка клиентов. Заказы принимала хозяйка: когда - по телефону от постоянных клиентов, но чаще попросту студенты, уже поведавшие места любви, сами прибегали с традиционным вопросом "А девочки на месте?". Приходили по одиночке, приходили компаниями и ждали своей очереди под рюмку и закуску на кухне у "главной гейши". Цену за любовь тоже назначала хозяйка, да и расплачивались с ней. В начале за клиента девочки получали не более 20 гривен, позже ставка за услуги возросла, и им зажилось немного лучше. Хотя и до этого на жизнь красотки сильно не жаловались - насильно в броварской квартире их никто не удерживал.
Как выяснилось в ходе следствия, Марина и Катя были не единственными, кто работал на Бейджу. И до них было несколько малолетних девчонок, которые подрабатывали попеременно - то приходили, то уходили.



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera