на головну

Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУМВС України в Київській області має можливості для проведення наступних експертних досліджень далі >>>




В Київській облдержадміністрації відбулися Урочистості з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України

24.08.2010

Напередодні Дня незалежності, вся країна відзначає свято вшанування одного з трьох символів нашої держави – Державного Прапора України. З цієї нагоди урочистості відбулися також на площі перед Київською облдержадміністрацією. Під звуки Національного Гімну, виконаного оркестром ГУМВС України в Київській області, урочисту церемонію підняття Державного Прапора України здійснили губернатор Анатолій Присяжнюк та голова облради Олександр Качний. Майоріння Державного Прапора України увінчалося салютними залпами та урочистим проходженням батальйону особливого призначення „Беркут” ГУМВС України в Київській області. На завершення урочистостей з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України Анатолій Присяжнюк та Олександр Качний вручили паспорти молодим громадянам України.

Любов Задорожна
ВЗГ ГУМВС України в Київській області





22 серпня з нагоди Дня загиблих працівників ОВС керівництво міліції Київщини відвідало сім’ї героїв

22.08.2010

Сьогодні керівництво Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області відвідало сім’ї працівників міліції, котрі загинули під час виконання службових обов’язків.
Представники Головного управління завітали сьогодні до дев’яти родин, котрі втратили синів, батьків та коханих під час боротьби зі злочинністю.
Дехто з них зазнав жахливої втрати у далекому 1992-му, а хтось і зовсім нещодавно – у 2007-му році. Втім, кількість пройдешнього часу навряд чи впливає на силу болю після смерті близької людини…
Так, заступник начальника ГУМВС в Київській області Григорій Розум разом із начальником УДАЇ Київщини Сергієм Дерев’янко поспілкувалися із дружиною та дочкою загиблого у 1997-му році Олександра Голубєва. Гості в черговий раз допомогли з вирішенням проблем та труднощів сім’ї й пообіцяли зробити все можливе, аби полегшити життя родині героя. Окрім того, донці Олександра, 18-річній Світлані, було подаровано ноутбук.
Згодом представники Головного управління Київщини разом із сім’єю загиблого попрямували на кладовище, аби покласти квіти й віддати дань пам’яті тим, хто пожертвував власним життям заради спокою на вулицях столичної області.

Любов Задорожна
ВЗГ ГУМВС України в Київській області





В ізоляторі тимчасового тримання Фастівського місквідділку Київської області помер обвинувачуваний

22.08.2010

За вчинення злочину передбаченого ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів) минулого року Фастівським судом було ухвалено взяти під варту 45-річного місцевого мешканця. До цього він вже тричі побував у місцях позбавлення волі і загалом провів там 10 років. Впродовж цього часу чоловік проходив курс лікування у психіатричних та наркологічних лікарнях, однак позбутися наркозалежності йому не вдалося.
На час проведення слідства він перебував в різних слідчих ізоляторах України. 10 серпня 2010 року обвинуваченого доставили до спецустанови Фастівського МВ для проведення судових засідань. Впродовж останньої доби стан його здоров’я погіршився, в зв’язку з чим до нього двічі викликали швидку допомогу. Чоловік скаржився на головний біль та болі через пахову грижу, однак, лікарі відмовили в госпіталізації та порадили провести консультації у спеціалізованих медичних закладах.
22 серпня о 7 годині ранку стан здоров’я обвинуваченого знову погіршився. Міліція в черговий раз викликала до нього швидку допомогу. Однак, врятувати чоловіка медикам не вдалося. О 7.40 лікарі констатували смерть. Наразі його тіло направлено до Васильківського відділення Київського обласного бюро судово-медичних експертиз. За фактом смерті Департаментом громадської безпеки МВС України проводиться службова перевірка.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області




Вибух у Борисполі

21.08.2010

18 серпня о 23-10 в автогаражному кооперативі «Автолюбитель», що знаходиться в м. Бориспіль стався вибух з послідуючим горінням. В результаті чого повністю знищено 3 гаражі і ще 3 пошкоджені полум‘ям. В цегляних гаражах знаходилось 5 автомобілів, які теж сильно постраждали.
За 200 метрів від епіцентру вибуху знайдено тіло невідомого чоловіка, віком до 30 років. На місті події працюють слідчо-оперативні групи МВС та МНС. Як зазначив начальник Головного управління МВС України в Київській області генерал-майор міліції Костянтин Сапко слідчим управління обласної міліції вже порушено кримінальну справу за статтею 194 ч. 2 КК України. Власники гаражів та автомобілів встановлюються.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області






Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera