facebook  ДДСО

 
Новини
21-08-2010 14:34 | Переглядів: 249

Жіночі ревнощі на кухні

47-річна Людмила та її співмешканець 40-річний Володимир вже близько року проживали разом. Жили не тужили – з горілкою дружили. Щоправда сварки зчиняли нерідко, оскільки жінка ревнувала молодшого за віком чоловіка до всіх панянок, яким він приділяв занадто багато уваги.

Можливо, так би жили вони і надалі, якби до матері не завітала її 29-річна донька. Пізно ввечері трійця зібралася на кухні вечеряти і, як зазвичай, без оковитої не обійшлося. Коли дійшли до десерту, мати взялася за кавуна, а чоловік тим часом став «приділяти увагу» її донці – то вщипне, то лапне. Людмилу така поведінка співмешканця дратувала, а ревнощі ярили душу, тож вона пригрозила йому ляпасом. Втім, Володимир тільки «підливав масла до вогню», провокуючи жінку та підштовхуючи її до сварки з бійкою.

Терпець Людмили таки урвався – ножем, яким вона щойно різала кавуна, господиня з розмаху вдарила чоловіка в живіт.

Того вечора сімейка, перебуваючи «під градусом», навіть не викликала швидку. Жінка власноруч перев’язала рану Володимиру та всі полягали спати. На ранок, прокинувшись чолов’яга попросив похмелитися, після чого йому стало зле. Лише близько опівдня сім’я зателефонувала до швидкої.

Наразі «донжуана» прооперовано, та стан його залишається тяжким. Працівники міліції затримали ревнивицю. Підозрювана шкодує про заподіяне, та все ж відповідатиме за Законом. Проти неї порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Людмилі загрожує до семи років позбавлення волі.
 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera