facebook  ДДСО

 
Новини
24-08-2010 15:52 | Переглядів: 265

На день народження товаришу брати подарували дірку від кулі

Вчора о десятій годині вечора на одній із вулиць міста Біла Церква розпочалася бійка. Коли ж на місце події приїхали правоохоронці, то стрімкі хулігани встигли вже влаштувати й стрілянину…
Починалося все з того, що місцевий мешканець Владислав разом зі своєю дружиною й товаришем вирішив відмітити 31-річчя. Посидівши за святковим столом удома, компанія перебралася до кафе. Там же до них приєднався ще й брат Миколи, друга іменинника.
З чого почався конфлікт, наразі чоловікам згадати нелегко. Втім, дуже швидко суперечка перетворилася на бійку. Згодом, аби не псувати собі настрій, Владислав із дружиною перейшли до іншого закладу. Втім, хильнувши зайвого, іменник побажав повернутися й розібратися з товаришами у проблемі.
Там брати вже чекали на чоловіка. Тож, щойно він підійшов, почали стріляти з рушниці. З безлічі куль у Владислава влучила одна, поранивши імениннику спину й руку.
Недовго зловмисникам довелося насолоджуватися свободою після скоєного – працівники міліції одразу ж влаштували подвірний обхід і надягли кайданки на руки підозрюваних. Як з’ясувалося, проблеми із законом у чоловіків не вперше – вони вже добре знайомі з місцями позбавлення волі.
Наразі Владислав перебуває в лікарні. Стан його здоров’я тяжкий. Проти братів порушено кримінальну справу за ч.4 статті 296 (Хуліганство). По закінченні слідчих дій їм загрожує до семи років перевиховання за ґратами.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera