facebook  ДДСО

 
Новини
31-08-2010 15:05 | Переглядів: 268

На Київщині чоловік сокирою відрубав голову приятелю

Сварки, суперечки й непорозуміння, підкріплені алкоголем, часто штовхають на злочин. Зелений змій затьмарює людині розум і «наказує» вчинити те, що тверезій голові і не спало б на думку. Так, нещодавно у місті Фастів, що на Київщині, сталася страшна подія. 56-річний чоловік відрубав сокирою голову своєму товаришу.

Нещодавно у домоволодінні Дмитра в черговий раз зібралася компанія любителів випити. П’ятеро чоловіків сиділи до пізньої ночі, вживали оковиту. Поступово захмелівши, гості почали розходитися. В оселі лишився тільки господар та його давній знайомий Костянтин. Двоє приятелів ніколи не відрізнялися порядністю, вели антигромадський спосіб життя, ніде не працювали й неодноразово «мотали» строки в місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок.

Літні чоловіки, перехиляючи чарку за чаркою, згадували минуле. Раптом у власника оселі спливли спогади про те, як минулого року гість під час чергової п’янки образив його. Співбесідник цього випадку не згадав, а може й не хотів згадувати.

Так, між немолодими людьми виникла суперечка, під час якої господар вискочив із будинку й повернувся з сокирою в руках і погрозами зарубати кривдника. Та сталося навпаки – гість вихопив знаряддя із рук господаря, повалив його на підлогу і тричі рубанув по шиї, відтявши голову. Після вчиненого зловмисник спокійно відправився додому, переодягнувся і пішов до ставка купатися, щоб змити кров.

За словами начальника кримінальної міліції у фастівському районі Геннадія Колесника, мертвого чоловіка знайшла невістка покійного. Вона постійно провідувала свекра, так як проживала поруч. Отямившись від жаху побаченого, вона зателефонувала до міліції.

Прибувши на місце злочину, правоохоронці швидко встановили осіб, які напередодні гостювали в будинку покійного. Вже за годину вони затримали Костянтина, котрий зізнався у скоєнні злочину.

Наразі проти зловмисника порушено кримінальну справу за ч.1 статті 115 (Умисне вбивство). Йому загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Мирослава Новохатня,
ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera