facebook  ДДСО

 
Новини
03-09-2010 17:22 | Переглядів: 165

У столичному регіоні жінка зарізала настирливого екс-коханого

У місті Біла Церква 33-річна Ірина зарізала ножем колишнього співмешканця, 30-річного Петра. Через два дні чоловік помер у лікарні.

Ірина й Петро прожили разом чотири роки. Втім, чоловік, котрий був раніше засуджений за співучасть у скоєнні вбивства, не відрізнявся порядністю й турботливим ставленням до жінок. Він постійно підвищував голос на кохану й неодноразово підіймав на неї руку. Тож, два місяці тому вона розійшлася з ним, вигнавши із власної оселі.

Втім, Петро не бажав залишати колишню співмешканку у спокої. На думку чоловіка, вона розійшлася з ним, аби гуляти “направо й наліво”. Оскільки Ірина мешкала на першому поверсі, нахабник частенько залізав до неї через вікно і влаштовував сварки.

Ось і цього разу, повернувшись додому після роботи, жінка натрапила на Петра у власній квартирі. Той одразу почав кричати й бити її. Добігши до кухні, Ірина схопила ножа й ударила ним у шию чоловіка. Лезо потрапило в сонну артерію, тож кров лила із дикою силою.

Ірина одразу ж викликала швидку допомогу, а ті у свою чергу зателефонували до міліції. Підозрювана зізналася у скоєному. А Петро, котрий два дні провів у реанімаційному відділенні лікарні, помер.

Тепер проти жінки порушено кримінальну справу за статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Подальшу її долю вирішуватиме суд. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera