facebook  ДДСО

 
Новини
06-09-2010 14:12 | Переглядів: 144

На Київщині затримано групу крадіїв

Працівники Броварського відділу міліції затримали групу осіб, яка здійснювала крадіжки на території Київської області та прилеглих регіонів.

Злочинна група діяла у складі чотирьох осіб, які добре зналися на своїй справі, адже неодноразово відвідували місця позбавлення волі раніше. Так, один із парубків устиг «відмотати» строк за аналогічні злочини шість разів. Зловмисники «чистили» каси невеликих магазинів. Об’єкти вибирали майже навмання – критеріями слугували відсутність відеонагляду й охорони, а також невелика кількість працівників.

Доки хлопці відволікали продавців питаннями про товар, їх поплічник витягував купюри із каси. Згодом любителі легкої наживи стрибали до таксі з водієм, котрий добровільно брав участь у змові (проти нього також порушено кримінальну справу) і мчали з місця пригоди, доки жертви не усвідомили, що їх щойно обікрали.

Постраждалі тривалий час не зверталися до міліції. Хтось через пасивність, комусь викрадена сума здавалася не суттєвою, а дехто взагалі дізнався про пограбування вже після затримання зловмисників.

Скільки потягнути з каси спритники вирішували на місці, залежно від розмірів магазину, асортименту та виручки. Найбільшою їх разовою здобиччю стала сума у шість тисяч гривень. Крадіжка в одному з магазинів села Семиполки Броварського району стала для них останньою. З місця злочину спритникам вдалося втекти, втім недалеко. Група була затримана в Києві співробітниками броварської міліції.

Наразі перевіряється причетність крадіїв до інших злочинів на території області. Подальшу їх долю вирішить суд.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera