facebook  ДДСО

 
Новини
17-09-2010 15:10 | Переглядів: 249

Затриманому за угон 42-річному уродженцю Київщини загрожує довічне позбавлення волі. Чоловік зізнався ще в трьох вбивствах.

Щоб приховати скоєння трьох жорстоких вбивств 42-річному Олегу довелося викрасти автомобіль. Затриманий столичними правоохоронцями, він сподівався, що за всі свої проступки отримає максимум до п’яти років ув’язнення. Не зважаючи на це оперативникам Київського обласного главку вдалося вирахували чолов’ягу і в слідчому ізоляторі.

Рік тому до Обухівського райвідділу міліції, що на Київщині, звернулася жителька одного з найближчих сіл з проханням розшукати її 27-річну доньку, з якою вже близько трьох місяців не було ніякого зв’язку. Хоча Ірина зловживала спиртним та була позбавлена батьківських прав, материнське серце за дитину боліло.

В ході оперативно-розшукових заходів обухівські міліціонери з’ясували особу причетного до зникнення Ірини чоловіка. Ним виявився уродженець Чорнобиля на ім’я Олег, раніше засуджений за крадіжки. З 2008 року після звільнення з місць позбавлення волі чоловік жив, де і з ким прийдеться. Коли були гроші – знімав квартири, коли ні - будував намет та жив прямо у лісі.

Днями на місці одного з таких наметів у лісосмузі на кордоні між Оболонським районом столиці та Київською областю Олег показав, де вбив і закопав тіла молодих хлопця і дівчини, а потім розповів історію про вбивство своєї співмешканки – тієї самої безвісти зниклої Ірини. Свої минулорічні вбивства чоловік згадує з непохитним спокоєм в голосі і навіть намагається виправдовуватися. «А що б ви зробили, коли б побачили свою жінку на руках у іншого. Жінки мають поводитися правильно!» - не раз на допитах стверджував Олег. 

Олексій та Олена – так звали перших жертв затриманого. Обоє віком до тридцяти років. Їх спосіб життя майже не відрізнявся від Олежчиного – горілка та відсутність постійної адреси. За словами зловмисника, загибла дівчина була його коханою. Одного дня він побачив її з Олексієм. Розуміючи, що між ними щось відбувається, затриманий вирішив розправитися. Іншого способу, як взяти в руки сокиру, йому на думку не спало. На сьогоднішній день особи потерпілих встановлюються. Відомо лише, що загиблий чоловік приїхав до столиці з Донецької області.

Закопати тіла у лісосмузі Олегу допомогла та сама Ірина. На той час вона була дівчиною потерпілого Олексія. Ображена на зраду коханого Іра погодилась допомагати вбивці, навіть не здогадуючись що зовсім скоро їй буде відведена схожа роль. 

Після скоєного Іра та Олег переїхали в смт. Козин під Києвом, де разом найняли кімнату. Між ними також розпочалися любовні відносини. Одного дня в гості до закоханих прийшов товариш-співпляшник. Розпита горілка приспала хазяїна на кілька годин, а коли Олег прокинувся - вдома нікого не було. За деякий час Ірина невідомо звідки поверталася не сама, а під руку з гостем. Запідозривши кохану та товариша у зраді він схопив палицю і почав спочатку бити чоловіка. Отримавши свого гість утік. Прийшла черга розплачуватися й Ірині. Майже непритомну й закривавлену жінку, Олег потягнув до відра з водою, умив, посадив на крісло та пішов відпочивати. На ранок чоловік зрозумів, що Ірина померла. Не втрачаючи часу, доки приїде машина, що прибирає сміття, Олег загорнув тіло покійної у ковдру, поклав у велику господарську сумку та викинув у бак для сміття. Запевнившись, що бак спорожнили, а Ірину повезли на сміттєзвалище, Олег зібрав свої речі та кинувся навтьоки. 

На сьогоднішній день чоловік знаходиться під вартою, за фактами вбивств проти нього порушені кримінальні справи. Олегові загрожує довічне позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera