facebook  ДДСО

 
Новини
24-09-2010 14:25 | Переглядів: 207

Чоловіка вдарили ножем, а друзі й оком не повели

 Днями до Фастівського відділу міліції з приймального відділення центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що їм було доставлено 21-річного чоловіка з проникаючою раною живота. Виїхавши на місце пригоди, оперативники швидко встановили обставини, при яких молодик отримав поранення.

Події розгорталися в одному з сіл Фастівського району. Місцева жителька святкувала свій день народження, на який запросила рідних та нового приятеля Дмитра, котрий тимчасово підробляв у селищі охоронцем приватної фірми. Сміх, веселі тости за іменинницю… Здавалося, нічого не передвіщало біди.

Однак, новий товариш іменинниці опинився за столом поруч із 36-річною Аллою, яка приїхала на свято з сусіднього району зі своїм чоловіком Миколою. Ревнивець помітив, що юнак приділяв забагато уваги його дружині. Розлючений чоловік негайно покарав жінку ляпасами й наказав бути поруч.

Згодом компанія вирішила досмажити шашликів. Тож, Алла пішла до будинку нарізати м'ясо. Через деякий час вона повернулася з ножем у руках, і помітивши відсутність чоловіка, вирушила на його пошуки. Дмитро ж попрямував за ображеною жінкою, аби заспокоїти її. Втім, наблизившись до Алли, він відчув удар ножем в живіт. Не піднімаючи галасу та прикривши рану руками, хлопець покинув подвір’я. Він попрямував до місця своєї роботи, яка знаходилась поряд аби зателефонувати до швидкої.

Допомога прибула вчасно. Молодого чоловіка вдалося врятувати. Дивним було те, що компанія ніяк не відреагувала на подію, яка сталася за їх присутності. Досвяткувавши день народження, всі спокійно лягли спати. Та сон тривав не довго, через деякий час розбуджені працівниками міліції, всі давали покази.

Слідство обов’язково з’ясує, кому з присутніх був насправді адресований удар. Наразі стосовно Алли порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Мирослава Новохатня,
ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera