facebook  ДДСО

 
Новини
28-09-2010 10:05 | Переглядів: 208

Молодик зарізав товариша за те, що той… сів на їжу

Жахлива пригода трапилася днями в Бориспільському районі, що на Київщині. Там 28-річний Володимир зарізав свого старшого приятеля, 54-річного Юрія. Як з’ясували правоохоронці, молодик взявся за ножа, коли побачив, що чоловік… сів на стілець із їжею.

Того дня приятелі подалися на рибалку до села Вишеньки. Доки один із друзів був зайнятий ловлею риби, Володимир із Юрієм встигли вжити чималу порцію алкоголю.

Після прийняття спиртного, старший чоловік заснув на свіжому повітрі. Коли ж він прокинувся, то вирішив сісти на табурет, не помітивши розкладеної на ньому закуски. Юрій, розлючений неуважністю товариша, зробив тому зауваження. Врешті-решт, після тривалої суперечки молодик схопився за ножа і вдарив ним у коліно Володимира. 

Бійку помітила компанія парубків, що відпочивали поруч. Вони чимдуж кинулися на нападника, відібрали зброю, викликали міліцію й почали надавати пораненому першу медичну допомогу. На жаль, лезо ножа зачепило артерію під колінною чашечкою, тож невдовзі чоловік загинув на місці події.

Втім, саме завдяки незнайомим юнакам зловмиснику не вдалося втекти з місця пригоди й невдовзі його руки опинилися в міліцейських кайданках.

Наразі проти чоловіка порушено кримінальну справу за ч.2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Як з’ясували правоохоронці, Юрій вже відбував покарання у місцях позбавлення волі. Тепер йому загрожує нове ув’язнення на строк до десяти років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera