facebook  ДДСО

 
Новини
30-09-2010 15:22 | Переглядів: 196

Вшановуємо ветеранів

Щорічно першого жовтня в Україні, як і в усьому світі, відзначається День людей похилого віку. Сьогодні громадяни виражають особливу пошану і підтримку пенсіонерам, інвалідам, ветеранам війни. Не стали виключенням і міліціонери Київського регіону, котрі відвідали колишніх колег, прихопивши з собою подарунки.

Так, одним із шанованих господарів, до яких завітали працівники кадрового управління ГУМВС в Київській області, став Віктор Дмитрович Ларчев. Цей 93-річний чоловік все життя сумлінно й віддано служив державі й боротьбі зі злочинністю, і хоча сьогодні немає вже сили в руках, а ноги не завжди ладні долати відстані, він з величезною радістю й ностальгією згадує про часи роботи в органах внутрішніх справ.

А згадати й справді є що. До лав ОВС чоловік потрапив після служби в Радянській Армії й участі в бойових діях під час Великої Вітчизняної війни. Відтак Віктор Ларчев пройшов шлях від помічника оперуповноваженого до старшого оперуповноваженого відділу кадрів Головного управління. За безсумнівні заслуги перед Батьківщиною він був нагороджений багатьма відзнаками, зокрема «За бойові заслуги», «За доблесний труд» та орденом «Червоної Зірки», неодноразово заохочувався правами начальника УВС Київської області й покинув службу в 1960-му році з погонами полковника на плечах. 

Сьогодні Віктор Дмитрович гостинно пригощає молодих правоохоронців кавою і дає цінні поради щодо роботи, спираючись на власний, неабиякий, досвід. Окрім того, розповідає гостям про найбільшу втіху й гордість - дітей та внуків, котрі стали поважними й шанованими людьми завдяки настановам дідуся-міліціонера.

Юні спеціалісти, у свою чергу, приготували пенсіонеру не лише слова подяки й привітальну листівку, а й необхідні речі – продуктовий пайок і матеріальну допомогу.

В День людей похилого віку своїх ветеранів привітали працівники кожного райвідділу Київщини. Лише в Головному управлінні нарахувалося тридцять чоловік, котрі приймали вдома служителів закону.

Для молодих міліцейських кадрів цей день є не менш значним, ніж для самих ветеранів. Адже, кожна можливість відвідати справжніх професіоналів, котрі щедро діляться своїм досвідом і підказують правильні рішення в роботі, є цінним здобутком для власного професійного зросту.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera