facebook  ДДСО

 
Новини
01-10-2010 16:04 | Переглядів: 275

Напився й… зарізав власного сина

Днями до Баришівського відділу міліції зателефонувала голова одного з сіл і повідомила, що її земляк знайдений мертвим у власному будинку. Слідчо-оперативна група вирушила на місце події одразу ж після дзвінка.

43-річний Ростислав знаходився на веранді з перерізаною шиєю. Дивним виявилося те, що про його смерть повідомили односельчани, а не батько мертвого, котрий проживав разом з ним.

Відтак правоохоронці розпочали пошуки 68-річного Миколи, котрий міг виявитися свідком події. Літнього чоловіка знайшли в одному з місцевих барів за чаркою горілки, а коли розповіли про вбивство, він спокійно відповів: «Я знаю. Це зробив я». Коли зловмисник розповідав про події минулої ночі, в його голосі не відчувалося жодного жалю…

Батько й син жили разом, ніде не працювали, зате полюбляли оковиту. Десять днів назад після хвороби померла дружина Миколи й мати Ростислава. Тож, тепер чоловіків ніщо не втримувало від цілодобового вживання спиртного. 

Того злощасного вечора розмова за чаркою закінчилася суперечкою. Причину сварки Микола згадати не може. Пам’ятає лишень, що син зачинив веранду й не пускав його до будинку. Коли ж двері нарешті відчинилися, розлючений батько схопив ножа і вдарив сина в шию. Усвідомивши скоєне, він вийшов із дому й відправився на прогулянку по місцевих барах. 

Тепер Микола затриманий. Проти нього порушена кримінальна справа за ч.1 статті 115 (Умисне вбивство), що загрожує позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років. Втім, навіть потрапивши за грати, дітовбивець не відчуває жодного докору сумління за позбавлення життя власного сина. Можливо, коли спиртне повністю вийде з крові, він зрозуміє, що скоїв. Але сина вже не повернеш…

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera