facebook  ДДСО

 
Новини
04-10-2010 14:28 | Переглядів: 283

В столичному регіоні заробітчанин спробував викрасти… маршрутку «Богдан»

 Днями міліція Києво-Святошинського району затримала водія київського маршрутного таксі, який спробував викрасти робочий транспорт у… своїх колег з міста Вишневе.

Крадієм виявився 50-річний Михайло, котрий приїхав до Києва з Вінницької області на заробітки. Тут чоловік влаштувався водієм столичної маршрутки, а житло отримав у Вишнівському гуртожитку. Безгрошів’я та борги штовхнули чоловіка на скоєння злочину.

Проходячи повз кінцеву зупинку маршрутних таксі у свій вихідний, чоловік помітив грошові купюри у відчиненому транспортному засобі. Оскільки водія на місці не виявилося, Михайло вирішив привласнити чужі кошти. Однак, зайшовши досередини, він помітив ключі в замку запалювання, тож вирішив викрасти не лише гроші, а й всю маршрутку.

Щойно автомобіль рушив з місця, вслід за ним кинулися водії інших «Богданів», котрі знаходилися на зупинці. Згодом до них приєдналися правоохоронці. Михайло, зрозумівши, що втекти йому не вдасться, зупинив викрадений транспорт і опинився в руках міліціонерів. 

Потім чоловік розповідав, що вчинив правопорушення через тимчасове затьмарення розуму й ні на що не розраховував, викрадаючи маршрутне таксі. Втім, служителі закону з’ясували, що Михайло підозрюється у скоєнні ще однієї крадіжки в місті Києві. Тож, тепер зловмисник перевіряється на причетність до аналогічних злочинів.

Проти нього порушено кримінальну справу за ч.1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), що загрожує позбавленням волі на строк до п’яти років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera