facebook  ДДСО

 
Новини
05-10-2010 10:25 | Переглядів: 271

Мобільний телефон - найлегша здобич для злодіїв

У багатьох організаціях і закладах співробітники на деякий час залишають свої кабінети не замкненими, щоб вийти у справах до колег, керівництва чи навіть побігти пообідати. Цим нерідко й користуються зловмисники. Тиняючись коридорами, вони помічають залишені речі без нагляду та беруть все, що потрапляє під руку: сумочки, гаманці, мобільні телефони. Цього разу з цим зіткнулася жителька міста Бориспіль, яка працює на одному з місцевих підприємств.

Того дня жінка, яка жила поруч з роботою, вирішила піти додому на обід. Вдома вона виявила, що забула в кабінеті мобільний телефон та коли повернулась, мобільника вже не було. Постраждала звернулась за допомогою до правоохоронців. Працівники сектору дільничних інспекторів Бориспільського міськвідділу міліції на заяву потерпілої відреагували оперативно. За словами першого заступника начальника Бориспільського МВ Олександра Ступака, проведеними розшуковими заходами було встановлено охочого до чужих речей.

Крадієм виявився працівник цього ж підприємства, який пропрацював там всього три дні. Молодик з Житомирщини приїхав до Борисполя на заробітки. Проходячи повз робоче місце заявниці і помітив мобільний телефон. Недовго думаючи, чоловік вирішив викрасти його та продати, щоб заробити трохи грошей. Аби не привертати до себе уваги, він хутко підійнявся на поверх вище і сховав сотовий за шафу. Та правоохоронці не дали змоги довести злочинний намір чоловікові до кінця. 

За фактом крадіжки порушено кримінальну справу за ст. 185 Кримінального кодексу України.

Юлія Харлановська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera