facebook  ДДСО

 
Новини
05-10-2010 12:43 | Переглядів: 280

В Іванківському районі столичної області чоловік, захищаючи свою співмешканку, зарізав настирного залицяльника

Ніж у серце. Так в Іванківському районі Київщини закінчилася дружба між чоловіками з сумнівною біографію та великими почуттями. Того дня 56-річний Петро завітав до Віктора і його громадянської дружини Оксани. Розпити пляшку-другу для невеличкої компанії явище було абсолютно нормальне – всі вони заробляли на життя випадковими підробітками, а тому на роботу ніхто не поспішав. Коли ж увечері кількість випитого перевищила всі можливі показники, хазяї пішли в спальню, а гостю постелили перепочити в іншій кімнаті.

Господаря розбудив крик Оксани. До кінця не оговтавшись від раптового підйому, чоловік побачив, як його товариш намагається стягнути жінку з ліжка. Не довго думаючи, Віктор схопив кухонний ніж та вдарив Петра. Як з’ясувалося, поки хазяїн міцно спав під дією горілки, гість почав залицятися до чужої дружини - спочатку «по-доброму», а коли вона відмовила – вирішив застосувати силу.

Побачивши закривавленого гостя, який впав на підлогу, перелякана співмешканка одразу викликала швидку. На жаль, лікарі були не в силах допомогти потерпілому, а лише констатували його смерть. Ножове поранення в область серця не дало чоловіку жодного шансу на життя.

Винуватець трагедії приховуватися від правоохоронців не став. Чоловік щиросердно у всьому зізнався. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Проти нього міліціонери порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За вбивство товариша-зрадника 47-річному Віктору доведеться провести за гратами чималий строк.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera