facebook  ДДСО

 
Новини
06-10-2010 09:00 | Переглядів: 272

Перевірка в двох райвідділах міліції Київщини перебуває на особистому контролі Міністра. Для об‘єктивності - фігурантів публікацій у ЗМІ відсторонено від роботи

 Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов взяв на особистий контроль проведення перевірки за фактами порушень прав людини у райвідділах міліції на Київщині, про які повідомили засоби масової інформації. Нагадаємо, за матеріалами журналістів, працівники міліції Білоцерківського райвідділу внутрішніх справ перевищили свої повноваження під час розкриття крадіжки, застосовуючи до підозрюваного недозволені методи. Після того, йдеться у повідомленні, як рідні звернулися з відповідною скаргою, чоловіка знову викликали в міліцію, до того ж працівника міліції, на якого, власне, і скаржився потерпілий.

Анатолій Могильов дав доручення на період проведення перевірки відсторонити від виконання службових обов‘язків працівників міліції Білоцерківського райвідділу, на адресу яких пролунали звинувачення.

Також призначено перевірку за іншою інформацією, оприлюдненою в ЗМІ. В ній йдеться про те, що з приміщення Вишгородського райуправління внутрішніх справ на Київщині зникла людина, яку напередодні затримали міліціонери. За даними ЗМІ, рідні б‘ють на сполох, передбачаючи, що підозрюваного катували, а його самого, можливо, вже немає серед живих.

За цим повідомленням керівництвом МВС призначено перевірку, її проведення перебуває на особистому контролі Міністра внутрішніх справ.

Про результати проведення перевірок за інформацією, оприлюдненою в ЗМІ, буде поінформовано громадськість у п‘ятнадцятиденний термін.

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera