facebook  ДДСО

 
Новини
11-10-2010 14:04 | Переглядів: 301

В столичному регіоні чоловік застрелив галасливого перехожого, який не давав спати його дитині

 В селі Безп’яте Васильківського району, що на Київщині, близько 21:00 год. 27-річний чоловік із зареєстрованого пристрою для відстрілу патронів, спорядженими гумовими кулями «Форд», застрелив п’яного односельчанина, бо він не давав спокійно заснути маленькій дитині.

Трійця напідпитку прогулювалася вулицею і щось дуже голосно та нецензурно обговорювала. Господар, який вийшов на подвір’я через галас, спочатку попросив не кричати. У відповідь на зауваження прозвучала відбірна лайка. Не довго думаючи, чоловік повернувся до будинку та за кілька хвилин з’явився з пістолетом в руках. На останнє попередження молоді люди також не відреагували. Пролунав постріл.

Маючи на меті спугнути галасливу кампанію, чоловік заподіяв вогнепальне поранення грудної клітини одному з хлопців. 26-річний Михайло від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. 

Місцева міліція зброю вилучила, а проти винуватця трагедії порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий та знаходиться під вартою. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera