facebook  ДДСО

 
Новини
12-10-2010 17:05 | Переглядів: 312

Трагічний фінал святкової вечері

До чергової частини Бориспільського міськвідділу внутрішніх справ надійшов дзвінок з районної лікарні. Медсестра повідомила, що до приймального покою каретою швидкої медичної допомоги доставили 35- річного чоловіка. Медики констатували проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини, яке бориспілець отримав у себе вдома. 

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Співробітники міліції зовсім скоро з’ясували і всі обставини пригоди. Того трагічного дня подружжя вирішило відпочити. Влаштували святкову вечерю, випили. Згодом чоловік пішов ввімкнути музику, а жінка залишилася на кухні щось підрізати на стіл. Повертаючись до дружини, він вже ледь тримався на ногах. Тієї миті господиня обернулася. В її руках був кухонний ніж. На нього і впав п’яний господар. Оминути фатальної зустрічі вже було не можливо - лезо ввійшло в живіт. Побачивши кров, дружина терміново викликала швидку.

а словами 32- річної жінки стало відомо, що умислу завдати тілесні ушкодження чоловікові вона не мала, у них нормальна сім’я та малолітній син. Від написання заяви потерпілий відмовився, мотивуючи це тим, що отримав поранення з необережності. Та всі крапки над «і» в черговій «сімейній історії» розставить слідство...

Юлія Харлановська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera