facebook  ДДСО

 
Новини
15-10-2010 12:15 | Переглядів: 268

Білоцерківська міліція закрила підпільний салон ігрових автоматів

Після вступу в силу «Закону про заборону грального бізнесу в Україні» більшість власників азартних закладів згорнули свою діяльність до кращих часів. Деякі з них вирішили на свій страх і ризик продовжувати цей бізнес, але вже за межами закону. 

Так, на Київщині в місті Біла Церква працівники місцевої міліції під час проведення спеціального рейду виявили діяльність нелегального салону гральних автоматів, який упродовж двох місяців функціонував у центрі міста. З’ясувалося, підприємець, не дочекавшись коли законодавці переглянуть Закон України «Про заборону грального бізнесу» вирішив відновити роботу ігрового закладу, з виплатою майнового виграшу. З приміщення салону вилучено 21 гральний автомат. Наразі міліцією цей заклад закрито. За даним фактом порушено кримінальну справу. 

Нагадаємо, в кінці червня 2009 року вступив силу «Закон про заборону грального бізнесу в Україні». Цей закон вводить обмеження, щодо здійснення грального бізнесу в Україні, виходячи з конституційних засад пріоритету прав і свобод людини, захисту моралі та здоров’я населення, заборони використання власності на шкоду людини і суспільству.

До суб’єктів господарювання які організовують і проводять на території України азартні ігри, застосовують фінансові санкції у вигляді штрафу в розмірі вісім тисяч мінімальних зарплат з конфіскацією грального обладнання, а прибуток (дохід) від проведення такої азартної гри підлягає перерахуванню до державного бюджету.

  Світлана Лісовська , ВЗГ ГУМВС України в Київській області 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera