facebook  ДДСО

 
Новини
18-10-2010 12:45 | Переглядів: 380

На Київщині працюють телефонні шахраї!

У місті Біла Церква працівниками міліції зафіксовано шість випадків телефонного шахрайства. Сценарій дії шахраїв такий: серед ночі вони телефонують на ваш мобільний і з тривогою в голосі повідомляють, що хтось із родини (чоловік, син, донька – в залежності від ситуації) потрапив у скрутну ситуацію, яка потребує негайного вирішення. А саме, термінового перерахування певної суми (яка обчислюється у тисячах гривень) на рахунок названого номера мобільного телефону.

Родичі так званого потерпілого посеред ночі біжать до терміналу і перераховують кошти. На ранок з’ясовується, що їх ошукали – рідні живі-здорові, а кошти перераховано невідомо кому. Лише тоді жертви шахрайства звертаються за допомогою до міліції. 
Так, за останні три місяці у місті Біла Церква до міськвідділу міліції із аналогічними заявами звернулись більше десятка осіб. За фактами шахрайства, порушено шість кримінальних справ. Зловмисники розшукуються.

Шановні громадяни!
Якщо Вам зателефонують незнайомі особи і повідомлять про те, що з вашими рідними трапився подібний інцидент, не підкоряйтеся впливу шахраїв. Негайно зв'яжіться із своїми рідними, а також повідомте про даний випадок працівників міліції, зателефонувавши до чергової частини за номером телефону 102.

Світлана Лісовська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera