facebook  ДДСО

 
Новини
19-10-2010 12:23 | Переглядів: 280

Хильнувши зайвого, пенсіонерка вбила власного чоловіка.

До чергової частини Баришівського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в будинку місцевих мешканців з ножовим пораненням знаходиться тіло господаря. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка і з’ясувала всі обставини злочину. 

Виявилося, що 67-річного чоловік та його 63-річна жінка полюбляли разом розпивати спиртні напої та постійно лаялися між собою. Так, і цього разу після спільного вживання алкоголю між подружжям пенсіонерів виник конфлікт, який призвів до чвар. Сварка переросла в бійку, в результаті якої жінка схопила зі столу кухонний ніж і вдарила ним благовірного в груди. Удар виявився смертельним, чоловік одразу помер.  

Зрозумівши що вчинила вбивство, жінка побігла до сестри, будинок якої знаходився поруч. Заставши її на подвір’ї, одразу зізналася у скоєному. Сусідка, що жила через паркан, випадково почула їх розмову і без вагань одразу викликала міліцію. 

На разі пенсіонерку затримано. За фактом злочину порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України. Жінці загрожує від семи до десяти років ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera