facebook  ДДСО

 
Новини
21-10-2010 16:10 | Переглядів: 297

Вбивши приятеля по чарці, чоловік завіз його в ліс і спалив разом з автомобілем

Жахлива пригода трапилася днями полизу одного з селищ Васильківського району. Там 35-річний Андрій холоднокровно вбив 37-річного заробітчанина Василя й спалив його тіло в лісі разом з автомобілем.

Як з’ясували правоохоронці, чоловіки зустрілися в той же день і одразу вирішили закріпити знайомство пляшкою горілки поблизу місцевого магазину разом з іншими любителями алкоголю.

Втім, через кілька годин, коли компанія розійшлася, а Василь з Андрієм лишилися наодинці, зловмисник ніби сказився: під дією спиртного йому здалося, що новий приятель доволі добре знає його співмешканку, більше того – є її коханцем. 

Жодні пояснення заробітчанина не повернули глузд розлюченому Андрієві. Він схопив пляшку і вдарив нею по голові Василя. Коли ж чоловік впав без тями, а на землі з’явилася кривава пляма, підозрюваний заніс жертву в її ж автомобіль і поїхав до найближчої лісополоси.

Там Андрій зібрав розсипане листя й гілки, набив їх в середину машини й підпалив. Відтак без жодних докорів сумління чоловік відправився додому, будучи абсолютно впевненим у тому, що його причетність до злочину не встановлять.

Спалену машину через кілька днів знайшли грибники й одразу ж зателефонували до правоохоронних органів. Не дивлячись на впевненість Андрія, його було затримано вже на наступний день.

Наразі проти чоловіка порушено кримінальну справу за статтею 115 (Умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Тепер зловмисник шкодує про скоєне й обвинувачує у всьому горілку. Втім, навряд чи його сумління зможе заспокоїти двох маленьких дітей Василя, котрі й досі чекають на батька у Рівненській області.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera