facebook  ДДСО

 
Новини
22-10-2010 10:57 | Переглядів: 297

Жінка поплатилася життям за золоті сережки і мобільні телефони.

На Київщині до Іванківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про вбивство місцевої жительки. Виїхавши на місце події працівники міліції з’ясували всі обставини злочину.

Виявилося, мотивом скоєння цього вбивства стало бажання легкого і швидкого заробітку. Троє чоловіків 24-26 років з метою пограбування проникли до приватного будинку місцевої мешканки. Від шуму, власниця помешкання прокинулася і побачивши в домі сторонніх осіб, спробувала викликати міліцію. Втім зробити цього так і не встигла. Нападники почали лупцювати її всім, що попадало під руки. Від одного такого удару по голові, жінка одразу померла.

З дому зловмисники винесли золоті сережки та 2 мобільних телефони. Труп господарки будинку вже наступного ранку виявила її близька подруга, яка проходила повз дому вбитої і помітила світло на подвір’ї. Вона і викликала міліцію.

Хлопців правоохоронці затримали за місцем проживання. Двоє з них раніше судимі, один - за вбивство, другий - за розбій. Стосовно них порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 115 та ч.4 ст. 187 КК України.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera