facebook  ДДСО

 
Новини
22-10-2010 15:13 | Переглядів: 330

У Броварах затримано чергового крадія

На Київщині працівники міліції затримали 23-річного місцевого мешканця, який підозрюється у скоєнні двох крадіжок на території Броварського району.

Перша сталася в селі Гоголів: молодик спокусився відчиненими дверми та відсутністю нагляду господарів, зайшов до гаражу місцевих мешканців, в яких працював різноробочим і викрав понад 30 кілограмів мідного дроту. Вкрадене він здав до пункту прийому металобрухту за тисячу гривень. Доки господарі виявили пропажу, юнак вже встиг «накивати п’ятами».

Згодом, втікач опинився у Броварах, де існував тимчасовими заробітками. Тут він винаймав кімнату у квартирі місцевого мешканця. Досвід колись «вдалої оборудки» знову підштовхував до «легких» грошей. Дочекавшись моменту, коли інші квартиранти залишили помешкання, він підібрав ключ до замка сусідньої кімнати і викрав цифровий фотоапарат. Недешеву річ, що коштувала майже дві з половиною тисячі гривень, здав до ломбарду за 750 гривень… і, як йому здавалося, справі кінець. Та постраждалі вчасно забили на сполох і звернулися до міліції. 

Як розповіла в.о. слідчого СВ Броварського міськвідділу молодший лейтенант міліції Мар’яна Панченко зловмисника встановили та затримали за «гарячими слідами», а фотоапарат повернули власникам. Наразі, за ці крадіжки, стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч.3 ст.185 КК України, ведеться слідство.

Ксенія Крикунова,
Броварський МВ (з обслуговування міста Бровари та Броварського району) ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera