facebook  ДДСО

 
Новини
25-10-2010 10:39 | Переглядів: 275

Вбив колишню дружину через ревнощі

Мало не щотижня до міліції надходять повідомлення з сімейних фронтів, де відбуваються справжні баталії, а інколи й трагедії. Саме така подія зовсім нещодавно трапилося в одній сім’ї, що проживала в Фастівському районі Київської області.

Ввечері до чергової частини Фастівського МВ ГУМВС України в Київській області від чергового лікаря приймального відділення центральної лікарні надійшло повідомлення, що до них в реанімаційне відділення з багаточисельними ножовими пораненнями доставили 39-річну жінку.
 Виїхавши на місце, працівники міліції одразу встановили обставини пригоди. Пройшло близько півтора року, як Світлана побралася зі своїм новим чоловіком Петром. Спочатку сімейне життя складувалося як годиться, але з часом чоловік дедалі частіше став заглядати у чарку. Петро мав постійне місце роботи, займався господарством, але під впливом зеленого змія змінювався на очах: влаштовував дружині сцени ревнощів, скандали, доходило й до бійок.

З часом терпець у дружини увірвався і вона подала на розлучення. Певний час вони проживали окремо. Петро жив у батьків, проте не втрачав надії з часом відновити свою сім’ю. Одного вечора з надією відновити стосунки він вирішив провідати дружину, а для хоробрості «хильнув» горілки. Того вечора, жінка була заклопотана домашніми справами: прибиранням та пранням. Щоб набрати води, їй доводилося носити воду з вулиці. Зайшовши до свого подвір’я, жінка звернула увагу, що двері до будинку прикриті, хоча вона добре пам’ятає, що залишала їх відчиненими. 

В цей момент з будинку зненацька вискочив Петро з ножем в руках і почав наносити по її тілу удари. Від жахливого болю жінка кричала, як могла захищалася та намагалася втекти. Та розлючений чоловік не заспокоювався, з нелюдською люттю наносив і наносив удари поки ніж не зламався в спині дружини. На щастя її крики почули сусіди і кинулися на допомогу, а Петро кинувся тікати. Вчасно викликана швидка врятувала життя Світлани. 

Бігати нападнику прийшлося недовго - працівники міліції доставили його до Фастівського МВ. В скоєному чоловіку зізнався. Свою агресивну поведінку по відношенню до дружини намагався пояснити тим, що приревнував. Мовляв, йому здалося, що вона йшла додому з якимось чоловіком, чим образила його «світлі наміри» на відновлення стосунків. Втілити свої мрії про щасливе сімейне життя чоловік тепер зможе не скоро, відносно нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст.15 і ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Мирослава Новохатня, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera