facebook  ДДСО

 
Новини
26-10-2010 10:34 | Переглядів: 261

Скелет за сараєм. Батькам свого загиблого чоловіка жінка розповіла, що їхній син поїхав на заробітки, а сама разом із новим співмешканцем засипала труп загиблого сміттям у дворі власного будинку.

На Київщині у селищі Тарасів Макарівського району у дворі одного з приватних будинків правоохоронці виявили труп невідомого чоловіка. Встановити особу та опізнати його було неможливо. За даними експертів він пролежав у землі не менше року, тому шкіряні покрови та м’які тканини не збереглися. У ході розслідуваня з’ясувалося, що загиблий зник приблизно рік тому. До того проживав із місцевою мешканкою, у домі якої і знайшли скелетований труп. Родичам померлого жінка сказала, що він поїхав на заробітки до іншої області, зв’язок із ним зчасом перервався. 

Зі слів сусідів, у цьому домі свого часу жила щаслива родина, чоловік, дружина і діти. Потім подружжя розлучилося. Чоловік, забравши дітей, переїхав до сусіднього села, колишній дружині залишив будинок. Розлучення жінка переживала тяжко, почала зловживати спиртними напоями. Пізніше в її оселі з’явився співмешканець. Втім життя від цього краще на стало. Вживаючи оковиту разом, пара постійно пиячила та сварилася. Неодноразово заспокоювати так звану “родину” доводилося правоохоронцям.

Втомившись від постійних конфліктів жінка привела в дім іншого чоловіка. Новий співмешканець також виявився небайдужим до алкоголю та з’ясування стосунків. Нерідко піднімав руку на свою цивільну дружину. Колишній залицяльник полишати жінку не збирався, часто навідувався до будику, з почуття ревнощів провокуючи бійки і нові конфлікти. Якийсь час вони проживали втрьох, втім одного вечора горе-коханці жінку все-таки не поділили.

Одного разу, повернувшись додому, новий співмешканець застав свою знайому з колишнім за чаркою. Зав’язалася сварка, потім бійка: новий чоловік наніс колишньому коханцю ножові поранення. За кілька хвилин той помер на місці. Злякавшись відповідальнсті, «подружжя» вирішило закопати труп загиблиго у власному дворі за сараєм, втім, натхнення вистачило лише засипати його листям та різним непотребом. За рік у купі сміття залишки трупа знайшов законий власник будинку - колишній чоловік жінки. Він повернувся додому з новою родиною і одразу повідомив про знахідку міліцію. 

Особу загиблого встановили після судово-медичної експетизи та упізнання. Підозрюваного у вбивстві затримали одразу у тому ж Тарасові. Він не чинив опору і швидко зізнався у скоєному. Наразі чекає рішення суду у слідчому ізоляторі. Проти чоловіка порушено кримінальну справу. Його колишню співмешканку помістили до психіатричної лікарні, вирішується питання щодо її адекватності та осудності.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera