facebook  ДДСО

 
Новини
26-10-2010 09:54 | Переглядів: 349

На Київщині працівники УБОЗу викрили міжнародний канал сильнодіючих ліків.

Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Київській області спільно з співробітниками СБУ викрили міжнародний канал поставки сильнодіючих лікарських речовин з азійської країни в Україну. Організував та очолив злочинну групу мешканець міста Бровари, колишній спортсмен – важкоатлет. Також до її складу увійшли двоє киян, один з яких викладач вищого навчального закладу.

Під час проведення оперативних дій зловмисники були затримані при спробі передачі сильнодіючих лікарських засобів з вмістом метандієнону та нандролону загальною вагою понад 10 кг. З цієї речовини в лабораторії однієї з комерційних фірм було налагоджено незаконне виробництво пігулок для подальшої реалізації в торгових точках Києва. З 1-го кг вилученої субстанції «хіміки» виготовляли 200 тисяч пігулок та фасували в медичні пляшечки по 200 штук із зазначенням на них неіснуючого виробника. Одну таку упаковку зловмисники збували з-під поли за 13-15 доларів США.

В ході проведення обшуків правоохоронці вилучили з незаконного обігу 240 тисяч саморобних пігулок з вмістом метандієнону та 3 літри недралон-деканату. Загальна ринкова вартість вилученого складає близько 1 мільйона гривень.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.4 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera