facebook  ДДСО

 
Новини
28-10-2010 10:48 | Переглядів: 287

На Київщині затримали шахрая, який заробив на «кредитній» машині 16 тисяч доларів США

В місті Миронівка Київської області затримали 26-річного автомобільного шахрая. За допомогою всесвітньої мережі чоловік підшукував власників авто, які не в змозі більше сплачувати за нього кредит та мають намір продати. Кому – була справа самого шахрая.

Бажаючих купити «кредитне» авто не так вже й багато – ризиковано. Проте в нашому випадку шахрай-посередник покупця все-таки знайшов. Ним виявився 25-річний житель Миронівки. Хлопцю запропонували новенький «Мітсубісі», але з «кредитним хвостом», на погашення якого він одразу віддав 16 тисяч доларів США. Про те, що гроші в банк не потрапили, він навіть не здогадувався. З власником оформили доручення на авто, підписали договір. Грубою помилкою покупця було те, що документ, в якому значилося, що тепер він має сплачувати кредит за машину, хлопець просто не прочитав. 

Нічого не підозрюючи миронівчанин роз’їжджав на новій автівці. Одного дня до його будинку завітав справжній власник машини та, показавши нотаріально оформлене скасування договору доручення, відібрав її. Свої дії він пояснив хлопцеві так: «Банку заборговану чималу суму грошей, ти не виконуєш умови кредитування». 

На сьогоднішній день посередник, який отримав гроші та не доніс їх до банку, затриманий. Вирішується питання про порушення проти нього кримінальної справи за ст. 190 Кримінального кодексу України – шахрайство. Міліція перевіряє причетність чоловіка до скоєння подібних злочинів на території області.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera