facebook  ДДСО

 
Новини
02-11-2010 11:24 | Переглядів: 308

На Київщині хлопець до смерті забив батька колишньої дівчини

 В Києво-Святошинському районі столичної області 29-річний чоловік разом із товаришем з Бучі забив до смерті батька своєї колишньої дівчини.

27-річна Вікторія та Андрій не зустрічалися вже близько року. Бажання першим завітати в гості виникло у чоловіка. Того вечора Вікторія була на роботі, тож знайомих на порозі зустрів її батько.  

На пропозицію випити на честь несподіваної зустрічі хазяїн погодився. Чому саме між гостями та господарем за столом розпочалася сварка – не відомо. Молодики витягли чоловіка на подвір’я та почали бити його руками і ногами. Коли він знепритомнів, залишили посеред двору та пішли в будинок допивати пляшку. 

Швидку допомогу викликав зять потерпілого, який разом з його другою донькою проживають в іншій частині будинку. Від отриманих тілесних ушкоджень голови та грудної клітини чоловік помер по дорозі до лікарні. 

Затримані за пляшкою чоловіки під час розмови з міліціонерами повністю заперечували свою причетність до скоєного злочину, мовляв, вийшов хазяїн за цигарками, а що з ним трапилося далі вони не знають. Не врахували хлопці лише того, що хтось із сусідів, що вийшли на крики, бачив, як один з них замивав кросівки від крові.

Наразі підозрюваних у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті людини затримано. Вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Ведеться слідство.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera