facebook  ДДСО

 
Новини
05-11-2010 10:24 | Переглядів: 246

Посеред білого дня двоє спритників вивезли з підприємства близько півсотні автомобільних акумуляторів

Відомо, що найпоширенішим видом злочину є крадіжки. Так, з початку року Бориспільським МВ зареєстровано майже 700 фактів вчинення крадіжок, по 433 випадкам порушені кримінальні справи. В основному крадіжки скоюють шляхом злому дверей, третина злочинів – шляхом підбору ключа, кожен п’ятий випадок відбувається з проникненням злодія до помешкання. Крадіжка, яка мала місце на одному із підприємств Борисполя, вражає. Посеред білого дня, нікого не боячись, зловмисники вивезли 44 акумулятори до легкових автомобілів.

Після надходження до чергової частини повідомлення про крадіжку з товариства правоохоронці розпочали напружену роботу по встановленню причетних до даного злочину. Одним з крадіїв виявився громадянин Республіки Молдови - працівник того самого підприємства, де було скоєно крадіжку. Напарник – 24-річний столичний житель, який і розповів деталі злочинної пригоди. Ідея народилась в громадянина з сусідньої країни. Втілення в життя вирішили в довгий ящик не відкладати. Наступного дня по обіді до складського приміщення під’їхала легкова машина, в яку хлопці погрузили акумулятори. Та того що влізло в машину здалося замало. Невдовзі біля підприємства зупинилися ще два таксі, які миттєво перетворились на «міні вантажівки». Кримінальний дует хутко збув крадене, отримавши за одну АКБ близько 400 гривень. Всі отримані кошти громадянин Молдови залишив собі, окрім 800 гривень, які, на його думку, заслужив напарник.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Одному із зловмисників винесено запобіжний захід – підписка про не виїзд, іншого – оголошено у розшук. Про свої «неправильні вчинки» молодик шкодує та говорить, що ним керувала проста жага наживи. Тож правоохоронці попереджають, що немає нічого таємного, що б не стало явним. А всі, хто збирається порушити норму закону, повинні пам’ятати, що рано чи пізно, а за свої протиправні діяння відповідати прийдеться неодмінно.

Юлія Харлановська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera