facebook  ДДСО

 
Новини
05-11-2010 12:34 | Переглядів: 269

На Київщині підприємця утримували в підвалі за борги

В Броварському районі, що на Київщині, під загрозою жорстокої фізичної розправи 23-річного жителя села Зазим’я вивезли на дачу та помістили в підвал. Виною всьому – нібито борг заручника в 23 тисячі гривень.

Вже близько трьох місяців Роман орендував у Володимира спецтранспорт – дві машини «Камаз». За усною домовленістю він мав сплачувати власникові вантажівок близько 20 тисяч гривень на місяць. За жовтень орендної плати хазяїн не дочекався. Роман пояснив, що не в змозі заплатити гроші, бо останній час користується лише однією машиною, друга – на ремонті. Володимир і слухати це не став. 
Одного вечора разом із своїм товаришем він завітав до боржника додому. Хлопець вийшов на вулицю і повідомив знову, що грошей немає. Молодики кілька разів вдарили підприємця та силоміць затягли у машину. За деякий час Роман опинився на дачі у брата Володимира - в селі Велика Димерка Броварського району. В підвалі чоловіка протримали близько доби, Зрозумівши, що вибити гроші не вдасться, відпустили.

На сьогоднішній день міліція проти свавільника порушила кримінальну справу за ст. 146 Кримінального кодексу України – незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Володимиру загрожує до трьох років позбавлення волі. Питання ж щодо повернення наразі затриманому хазяїну машин боргу вирішить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera