facebook  ДДСО

 
Новини
08-11-2010 16:54 | Переглядів: 297

На Міжнародному турнірі в Мінську золото виборов динамовець з Київщини

Нещодавно завершився I Міжнародний турнір з універсального бою на призи Міжнародної Ради динамівських організацій, що відбувся в Мінську Республіки Білорусь. В змаганнях взяли участь 12 збірних команд з 11 країн світу: 2 команди Білорусі та по одній команді Російської Федерації, України, Молдови, Румунії, Венесуели, Польщі, Німеччини, Таджикистану, Узбекистану та Литви. Загалом 62 спортсмени у 9 вагових категоріях.


Беззаперечним чемпіоном у спортивній боротьбі, продемонструвавши великий арсенал цікавих технічних дій та навичок у ваговій категорії до 60 кг став майстер спорту України, головний фахівець відділу неолімпійських та професійно-прикладних видів спорту, тренер-викладач з прикладних видів спорту Олександр Коваленко.

Збірна ФСТ «Динамо» України в запеклій, впертій та мужній боротьбі виборола третє загальнокомандне місце та кубок ручної роботи голови Міжнародної Ради динамівських організацій. Загалом українські динамівці здобули 8 медалей. Без нагороди залишився лише один представник збірної команди ФСТ «Динамо» України, Сергій Сулейманов, який також перемагав після двох раундів по ходу чвертьфінального поєдинку з білоруським спортсменом, але, на жаль, під кінець зустрічі отримав незначне ушкодження, що дало змогу супернику перейти до більш активних дій й в кінцевому рахунку перемогти українського динамівця.

Переможцями змагань в командному заліку та володарями кубку турніру за 1 місце стали господарі змагань представники збірної команди ФСТ Білоруського «Динамо-1». Друге загальнокомандне місце та кубок за 2 місце в турнірі у представників збірної команди ФСТ «Динамо» Росії.

Загалом переможцями ставали представники 4-х країн в тому числі і України, а срібними та бронзовими призерами змагань з 8 країн світу.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera