facebook  ДДСО

 
Новини
09-11-2010 10:02 | Переглядів: 310

Пограбував, а згодом… заявив до міліції

Нещодавно до Броварського відділу міліції звернувся місцевий мешканець Юрій, котрий повідомив про те, що його пограбували на вулиці, забравши мобільний телефон та дві тисячі гривень. Зареєструвавши заяву, правоохоронці одразу ж кинулися на пошуки винуватця злочину, однак знайти спритника виявилося не так-то й легко.

Аж ось через два дні з аналогічним повідомленням звернувся 22-річний Борис. Втім, цей юнак точно назвав ім’я грабіжника – його товариша Михайла.

Міліціонери розпочали перевірку злочинів, як двох окремих фактів. Але, «копнувши глибше», люди у формі з’ясували дещо цікаве.

Як виявилося, саме Борис відібрав гроші й телефон у Юрія, а згодом хизувався «здобиччю» в компанії друзів. Найуважніше з усіх присутніх його слухав Михайло, який вирішив повторити «подвиг» товариша. Наступного дня він підстеріг Юрія на вулиці й відібрав чуже майно, сподіваючись, що його жертва не звернеться до міліції, оскільки й сам є зловмисником. Втім, юнак помилився. Тепер проти Юрія порушено кримінальну справу за ч.1 статті 186 (Грабіж). За словами оперуповноваженого карного розшуку Броварського МВ, спритнику загрожує до чотирьох років ув’язнення. Доля Михайла поки що вирішується.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera